ta motu se mi zamlouva, nevis jaky je rozdil mezi 828 a traveler?propulsion píše:Já myslím že Motu je v pohodě. Mám MOTU 828 MK2 Firewire,kterou používám na Apple Macbook & Logic 8, a funguje to dobře (i to dobře vypadá), za poměrně málo peněz. Používám analogový vstupy i výstupy, adat in, spdif na externí efekt i ty mikrofoní / kytarový preampy a je to pohoda.
Ten mikrofonní/kytarový preamp bych rozhodně nevylučoval, nikdy nevíš kdy se ti to bude hodit... zítra můžeš potkat půvabnou zpěvačku s vlastním mikrofonem a máš to .o))
typ na firewire interface pro mac rack
Re: typ na firewire interface pro mac rack
to uz naozaj radsej profire ako tieto motu, profire ma lepsie prevodniky aj preampy
Motu je výborná volba vzhledem k poměru cena - výkon. Funguje naprosto bezproblémově a spolehlivě. Kvalita převodníků je normální střední třída - samozřejmě apogee to není, jestli má lepší preampy profire je zřejmě jedno jestli je nepotřebuješ a jestli má profire lepší převodníky opravdu nevím, ale moc bych na to nesázel, zvukově to bude podobné.
Navíc jestli k tomu opravdu dávají Digital Performer tak je to skvělé - to bys měl vyřešeno vše v jednom. DP je jeden z nejdéle vyvíjených a nejpoužívanějších DAW na světě (nikoliv myšleno bundesstředoeuro). Je především naprosto vyladěný pro intuitivní užití hudebníky. Je to prostě Amerika.
Navíc jestli k tomu opravdu dávají Digital Performer tak je to skvělé - to bys měl vyřešeno vše v jednom. DP je jeden z nejdéle vyvíjených a nejpoužívanějších DAW na světě (nikoliv myšleno bundesstředoeuro). Je především naprosto vyladěný pro intuitivní užití hudebníky. Je to prostě Amerika.

DP sa stále vyvyja?
tak nakonec uplne z jineho soudku, myslite, ze Focusrite Saffire Pro40 bude dobra volba?
focusrite saffire jsem měl, ale byly s tím problémy, možná špatně napsané ovladače. taky hodně zatěžovala systém, tak jsem se jí zbavil. na druhou stranu je pravda že jsem ji připínal ještě ke staré G4 a problémy mohou být vyřešeny.
každopádně pořídil jsem si motu ultralite a funguje že o ní ani nevím.
každopádně pořídil jsem si motu ultralite a funguje že o ní ani nevím.

Zalezi, kolik od toho cekas a samozrejme kolik mas penez, prima zvukovka je urcite ULN-8 (dela se ted i v levnejsi verzi bez mic. preampu jen s line vstupy), ale neni levna. Ja mam ULN-2 a spokojenost maximalni... jitter pod 5ppm, vlastni ovladace pro 64bit OS-X, 80bit. DSP onboard, vsak mrkni na web MH Labs.