UAD system overload v Logic X

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
BlackDog

UAD system overload v Logic X

Příspěvek od BlackDog »

zdravím,
nedavno sem rozbalil novou zvukovku od UAD (apollo 16 a jeden satelite) pri minulem mixazi vse bezelo v pohode, ale ted mi to hlasi tenhleten system overload.ale i pri zapnutym sole na jeden kanal, pri zmene I/O bufferu se nic nedeje, porad to hlasi system overload sotva pustim play. nevite co s tim?

diky
Přílohy
Snímek obrazovky 2016-05-23 v 18.04.11.png

Stan

Re: UAD system overload v Logic X

Příspěvek od Stan »

uz se to tady probiralo a najdes tu i reseni. Klikni na ikonku "vyhledat" napis "system overload" a zvol rubriku "logic" a procti si forum. Je zbytecny zakladat novy vlakno, chapu ze je to pro tebe nova vec ale nic se nedeje jen je to otravna hlaska ktera je tu snad od Logic Pro 8 a nema s UAD nic spolecneho deje se to i u jinych zvukovek bud zobrazovani hlasky jen vypni nebo v lepsim pripade si optimalizuj system pro praci s audiem.

BlackDog

Příspěvek od BlackDog »

To jsem samozrejme udelal, ale ani jedna z tech rad nefungovala.. Nakonec to bylo( nevim jak je to mozne) pluginem na BUSu pro zpevy ktery jsem odstranil a dal ho tam znovu, pak uz vse ok, nejaky bug zrejme, pac to byl uad plugin, tak nevim jak to mohlo zatizit procesor v macovi...

Stan

Příspěvek od Stan »

:palec+:

Odpovědět