Klucí, potřeboval bych trochu osvěty ohledně téhle zvukovky. Známý si ji včera pořídil a pak jsem absolvoval asi 45min telefonát, páč mu to nechodí. Já tam sice zajedu, protože řešit po telefonu prob s gearem, kterej jsem neměl nikdá v ruce, je celkem maso, ale zatím jsem z něj vytáhnul, že mu to nehraje, ve výstupech má "praskání, jekot a vůbec bordel" a měřáky na konzoli 192m jsou prej furt v červeným, aniž by měl něco píchlýho do vstupů. Podle mě to vypadá na nějakou zpětnou vazbu - ale já jsem nikdy nedělal s takovouhle multi in/out zvukárnou (moje Yamaha to má jinak). Takže nejlépe od majitelů 192m nebo známých těchto majitelů

je hned po instalaci (provedla se zřejmě korektně, alespoň jako HW woken je to bez chyb) vše k použití? Nebo se musí někde nejprve nastavit jakýkoli základní routing? Podotýkám, že zmíněné problémy se zatím týkají jen systému Win XP - v aplikaci (přes ASIO) to nezkoušel. Pustí-li třeba Winamp, ten ukazuje, že se něco přehrává, ale nikam mu to neleze.
Dík za jakýkoli podnětný help, osobně to budu řešit ve čtvrtek, takže do středy odpoledne z vás můžu tahat rozumy
P.