Zvukovka
Zvukovka
Dobry den.
Mam Pc - Pentium 4 (1.99GHz), Ram 768 MB, a neviem co je nutne este uviest, ale potrebujem nejaku zvukovku, lebo moje je onboard a ma neznesitelnu latenciu.
Mam vyhliadnutu M-Audio REVOLUTION7-1 za 4400 Sk. Mate s touto kartou nejake skusenosti? Alebo mi mozete poradit nejaku, podla vas lepsiu, za priatelnu cenu?
Dakujem
Mam Pc - Pentium 4 (1.99GHz), Ram 768 MB, a neviem co je nutne este uviest, ale potrebujem nejaku zvukovku, lebo moje je onboard a ma neznesitelnu latenciu.
Mam vyhliadnutu M-Audio REVOLUTION7-1 za 4400 Sk. Mate s touto kartou nejake skusenosti? Alebo mi mozete poradit nejaku, podla vas lepsiu, za priatelnu cenu?
Dakujem
Re: Zvukovka
Revolution má smysl pokud ti jde primárně kvalitní poslech hudby a filmů v multikanálu. A i tak bych dal přednost verzi 5.1, která je levnější a kvalitnější.Tomass píše: Mam vyhliadnutu M-Audio REVOLUTION7-1 za 4400 Sk. Mate s touto kartou nejake skusenosti? Alebo mi mozete poradit nejaku, podla vas lepsiu, za priatelnu cenu?
Dakujem
Pokud chceš nahrávat a hodláš využít S/PDIF a MIDI, tak jdi do některé co tu už padly (a pročti si fórum, už to tu bylo několikrát). Takže shrnutí (od nejlevnější a nejhorší* po nejdražší a nejlepší* ):
M-audio audiophile 2496
ESI Juli@ / E-MU 0404
E-MU 1212M
*) brát s rezervou. Všechno jsou to výborné karty a kvalitativní rozdíly se projeví až při dostatečně vysoké úrovni ostatních článků řetězce.
Dobrá je ještě ECHO MIA MIDI, z těch karet, které jmenoval Ctirad na tom bude asi nejlépe, co se týká převodníků. Teda nemůžu srovnávat s Emu, budu si muset ty Emu karty půjčit a pořádně je prolustrovat. Vybavením je MIA stejná jako audiophilka, ale má symetrické in/out a 8 "virtuálních" výstupů, takže se dá použít ve více aplikacích najednou.
http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,25
http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,25
Nebude. V kvalitativním žebříčku bych jí zařadil někam vedle Juli@ a E-MU 0404, ale bohužel za citelně vyšší cenu.Milan píše:Dobrá je ještě ECHO MIA MIDI, z těch karet, které jmenoval Ctirad na tom bude asi nejlépe, co se týká převodníků.
Audoiphilka má taky 8 virtuálních výstupů a pokud vím, tak e-mu taky. Juli@ už ne, protože Ice1724 mixér nemá.Vybavením je MIA stejná jako audiophilka, ale má symetrické in/out a 8 "virtuálních" výstupů, takže se dá použít ve více aplikacích najednou.