Akai MPC sound processing

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 07 led 2008 00:58

thovt: V manualu, kterej je pro MPC 2000XL i SE-1 nic takovyho neni, ale mas pravdu, ze na netu se to na jednech strankach pise. Mam ale pocit ze je to blbost, protoze MPC 2000XL SE-1 , SE-2 a SE-3 by meli bejt stejny jako MPC 2000XL akorat jsou v plny vybave + s docela silenou kamuflazi, tak nevim, radsi si to jeste over, je mi to hodne divny.

neas
Příspěvky: 1
Registrován: 18 bře 2008 00:40

Příspěvek od neas » 18 bře 2008 00:55

Lidi sháním interní čtečku Karet do 2000 XL nevíte o nějakém dobrém shopu?? nebo webu kde ji koupit??........ chci z XLka vyndat starou interní ZIP mechaniku a nakopat tam čtečku!!........chci znát názory .....je lepší čtečka nebo interní disk??........budu vděčný za každou radu a skušenost!!....................mám obavu že mi stim novým interním Hardwarem nebude spolupracovat softeare......pište pište pište díky

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 10 kvě 2008 17:16

jako čtečku? já mám teda jenom S2000 s disketovkou, ale do jakyho portu bys tu čtečku chtěl připojit?

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 10 kvě 2008 18:59


fly_illusion
Příspěvky: 67
Registrován: 11 bře 2008 15:02

Příspěvek od fly_illusion » 12 kvě 2008 15:56

By the way lidi nevíte kde by se dal sehnat kousek AKAI MPC 3000 ? Byl jsem na stránce mpcstuff.com ale tam ho nemají.

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 12 kvě 2008 16:04

Podivej se na ebay, bude to ale dost draha sranda. Malem jsem pred par mesicema koupil MPC 60, ted sli tyhle vintage kousky docela dolu...

fly_illusion
Příspěvky: 67
Registrován: 11 bře 2008 15:02

Příspěvek od fly_illusion » 12 kvě 2008 17:51

smog píše:Podivej se na ebay, bude to ale dost draha sranda. Malem jsem pred par mesicema koupil MPC 60, ted sli tyhle vintage kousky docela dolu...
Wau.......to je první klasika "sampler"

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 13 kvě 2008 11:40

smog: tak to je hodně slušný

KUFY
Příspěvky: 33
Registrován: 16 čer 2008 08:01

Funguje ta magie i u sampleru?

Příspěvek od KUFY » 20 lis 2008 08:36

Nazdar lidi
ze obvody mpccek delaji se zvukem divy jsem si myslel po par minutach poslechu toho stroje..Zajimalo by me, jestli se tahle magie deje i u rekovych sampleru (cd 3000i atd). Asi by mohlo, porad je to Akai, ale stejne- mate to nekdo vyzkouseny?
Dik Martin

emah

Re: Funguje ta magie i u sampleru?

Příspěvek od emah » 20 lis 2008 09:43

KUFY píše:Nazdar lidi
ze obvody mpccek delaji se zvukem divy jsem si myslel po par minutach poslechu toho stroje..Zajimalo by me, jestli se tahle magie deje i u rekovych sampleru (cd 3000i atd). Asi by mohlo, porad je to Akai, ale stejne- mate to nekdo vyzkouseny?
Dik Martin
a ktory model si konkretne pocuval?

KUFY
Příspěvky: 33
Registrován: 16 čer 2008 08:01

Příspěvek od KUFY » 20 lis 2008 09:49

emah: 2000, 2000xl a 1000. Plus jeste se chci zeptat jaky modely tech rack sampleru maji cd mechaniku?

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 20 lis 2008 10:56

tak 1000 dela neco se zvukem stoprocentne. Uz jen sampl poslanej z PC do ni, prehrava proste "jinak" barevne...

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 20 lis 2008 10:59

jestli mě pamět neklame, tak racky starejch Akai krabic tenhle sound procesing postrádaly, je to hodně dlouho co sem je naposled slyšel ale myslím že to tak bylo, nejvíc čvachtozní mě přišlo mpc2000xl a mpc60, ale tenhle jev (tedy co se týká beatu a onoho šlapajícího čvachtání se dá krásně nasimulovat v čemkoli)

jinak prej ted ve státech frčí nějakej I-phon nebo tak něco v kombinaci s programem Beatmeaker a prý je to super mpc do kapsy, nevíte o tom něco?
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 20 lis 2008 11:02

MPC 1000 má na pady na píštalu...ale vypadá hezky :D
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

KUFY
Příspěvky: 33
Registrován: 16 čer 2008 08:01

Příspěvek od KUFY » 20 lis 2008 11:09

c9000 píše:MPC 1000 má na pady na píštalu...ale vypadá hezky :D
Co ja vim tak ty novejsi tisicovky maji pady uz predelany na klasickej system od urcity doby je akai zacal vyrabet. Z vst ktery dela autorizovanej servis akaie mi poslali seriovy cislo od kteryho se tak delaj.
Naposledy upravil(a) KUFY dne 20 lis 2008 11:50, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět