ATMOSPHERE

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

ATMOSPHERE

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 11:57

Chtěl bych se zeptat, zda-li se už někdo nezabýval možností nějak minimalizovat VSTi ATMOSPHERE.

Používám z ní pouze pár zvuků a zbytečně mi tak zabírá na disku dost místa na další VSTi. Poraďte prosím - děkuji.

Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

Příspěvek od nemo » 30 bře 2006 12:52

Dneska koupis 250GB HDD za 2300 Kc, nevim co resis.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 30 bře 2006 13:08

Pokud vim, tak atmosphere je udelana jako Kompakt instrument. Takze se da nacist v Kontaktu 2, kde by clovek mel byt schopen tu banku jakkoliv upravit.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 30 bře 2006 13:11

Amorph píše:Pokud vim, tak atmosphere je udelana jako Kompakt instrument. Takze se da nacist v Kontaktu 2, kde by clovek mel byt schopen tu banku jakkoliv upravit.
atmosphere nema s kom(n)p(t)aktom nic spolocne... 8)

Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 13:17

Nemo: řeším problém ušetřit místo z toho důvodu, protože nemohu mít ve svém PC 5 HDD, navíc jediná 160GB se nemá ráda s mým PC a pravidelně v ní ztrácím data - prostě jednoho dne přijdu, zapnu a disk není...nebo při nejlepším disk je, ale data nejsou, proto ji používám jako záložní a je ve skříni.

Navíc disky mám naplněné a potřeboval bych tam ještě nějakých pár desítek GB VSTi naloadovat. proto jsem si řekl, že bych mohl nějakým způsobem očesat ty zvuky, které ve VSTi nepoužívám....

Amorph: díky - podívám se na to....

Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 13:23

No jo, to mi nedošlo....Atmosphere nelze otevřít v Kontaktu - je to samostatný VSTi. - Tak to jsem zase tam , kde jsem byl na začátku...

Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 13:29

Možná by to někdo mohl vědět, nepotřebuji shodit jednotlivé nástroje, ale celé banky v ní....

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 30 bře 2006 13:31

JIŘI: Zabudni a jednoducho sa venuj niecomu uzitocnemu, lebo tymto zbytocne zabijas cas... To ako keby si chcel z Windowsu vyhodit tie srackoidne chujoviny, ktore z neho robia gycovy system:-)

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 30 bře 2006 13:38

jiri, jedina moznost je si to vysamplovat a to sa ti asi nebude chciet, inak to asi nemusis ani riesit pretoze sa to neda.
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 13:42

Dano: díky za radu - Ty chujoviny jsem třeba z WinXP dostal, ale ty mi tak nevadily jako to, že mi třeba Atmosphere zabírá zbytečně 3 GB navíc... - abych se mohl právě věnovat těm užitečnějším věcem potřebuji další software...

Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 13:46

Wir: tak vysamplovat by se třeba chtělo, ale není na to čas... Ale díky za radu, alespoň jsem o něco klidnější, že jsem pro to udělal, co jsem mohl.

Myslel jsem si, že v tom datovém souboru by se zkrátka nějakteré cesty smazaly, nebo přerušily, aby je Atmosphere neviděla a bylo by.... ale asi to nejde...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 30 bře 2006 14:01

Ale ved 3GB = 1 DVD, ziadna tragedia:-)

Jiří
Příspěvky: 44
Registrován: 15 pro 2005 12:32

Příspěvek od Jiří » 30 bře 2006 14:28

Dano: 3GB na DVD nebo více na DVD jsou mi k ničemu, potřebuji nástroje používat - to znamená, mít je nainstalované na HDD...

Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

Příspěvek od nemo » 30 bře 2006 14:29

to je fakt, u te instalace se da nastavit, ze ten datovy soubor bude umisteny na jinem disku, treba by to mohl tahat i z DVD? jestli se to nebude sekat, ale pro vyrendrovani atmosphere midi tracku do audio stopy by se to snad dalo pouzit.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 30 bře 2006 14:32

Poshook píše:
Amorph píše:Pokud vim, tak atmosphere je udelana jako Kompakt instrument. Takze se da nacist v Kontaktu 2, kde by clovek mel byt schopen tu banku jakkoliv upravit.
atmosphere nema s kom(n)p(t)aktom nic spolocne... 8)
Nojo, omyl, spletl jsem si to s Morphology..

Odpovědět