kamos si chce kupit nejake sample CD s FX zvukmi (od sound ideas ale aj inych vyrobcov), mate nejaky tym na SK alebo CZ obchody kde to maju v ponuke ??
samozrejme ako prve som mu doporucil muziker a sunteq ale nemam overene ci to ozaj vedia dodat (poshook co ty na to, mate ??)
kde nakupovat sample CD ??
Dendy, dnes sa kupuju sample CDcka, alebo skor DVD packy zvacsa cez internet. Sam som kedysi, ked som zacinal, obehal cele Slovensko a nakoniec som skoncil v ruksaku s desiatimi CDckami, z ktorych si najviac vybavujem ruzove CD nazvane 90 sound effects
Zalezi aky styl potrebujes, zvacsa najlepsie su zo Sound Ides, potom Hanna Barbera collection a BBC ma dobre "vojnove" zvuky.
Ucetni ted neavno rikal, ze v soucasnosti se muzou davat do dani i platby provedene ze soukromeho uctu. Takze by mu mel stacit vypis z jakehokoli uctu, odkud platil kartou nebo paypalem plus e-faktura, co mu poslou mailem.dendy píše:no on to potrebuje kupit tak aby mal fakturu co si moze dat do uctovnictva, to je hlavna pointa... takze cez net neviem neviem..
Aspon v cesku by tohle melo platit, ale je to z druhe ruky.
já na ozvučování freeware her (které stejně nikdy nevyšly) vždycky vykradl Dooma 3 nebo něco na enginu od ID Software, protože tam se dají všechny ty zvuky rozbalit z nějakého tuším .CAB souboru a je vymalováno...
ale to asi on nechce, když je v nadpisu slovo "kupovat"
a na komerční účely vykrádačka není dobrá...ačkoliv, tvůrci STALKERa vykradli hafo textur právě z Doom 3 a nikdo jim nic neudělal, prostě ukrajinci
taky byla razie v kancelářích Novalogic a našli jim tam všude nelegální wokna a photoshopy
za to už asi pokutka byla...
jinak si také myslím, že se zahraničními fakturami, by alespoň v rámci EU neměl být problém...
já třeba vystavoval fakturu (na 850 euro, za webstránky) z Česka do Španělska, akorát jsem jí přeložil do AJ a nebyl zatím problém, ještě mě nezavřeli
jednou jsem koupil nějaké sampl CD v Electroworldu (!) s názvem Zajímavé samply, asi za 150 korun...no, nic horšího jsem ještě neslyšel, prostě hrůza...
ale to asi on nechce, když je v nadpisu slovo "kupovat"
jinak si také myslím, že se zahraničními fakturami, by alespoň v rámci EU neměl být problém...
já třeba vystavoval fakturu (na 850 euro, za webstránky) z Česka do Španělska, akorát jsem jí přeložil do AJ a nebyl zatím problém, ještě mě nezavřeli
jednou jsem koupil nějaké sampl CD v Electroworldu (!) s názvem Zajímavé samply, asi za 150 korun...no, nic horšího jsem ještě neslyšel, prostě hrůza...