Nevíte náhodou někdo odkud tahá Moby zvuk klavíru do svých skladeb?Např.In my heart,Porcelain,Hymn.Na Vintagesynth jsem zjistil že používá(možná používal)samplery+Yamahy SY-22,35,85.Může to být z těch Yamah?Možná je tu někdo z vás má,měl.Na netu jsem pár ukázek našel,ale nic moc.Díky Pavel
Nevim co to je za piano, ale svym zpusobem podobnou atmosferu dosahnes (alespon me se to tak zdalo kdyz jsem to zkousel) pouzitim pluginu TC Sonic Destructor s presetem Loop Exploder na naky piano... Uplne ono to rozhodne neni, ale taky to neni spatny
je to akusticke piano, obcas pouziva PRO Piano, v jednom songu je to Emu Proformance piano modul a jeste ma na to pripojeny SPX900 reverb. Moby me zjebal ze rusim... a u tebe mam 20 korun za mezistatni hovor do Anglie....
i ten Korg to může být,nevím.Ta soupiska nástrojů na Vintagesynth nemusí být kompletní.Spíš jsem myslel,jestli ten zvuk někdo třeba z tý Yamahy nezná.Efektama se k tomu sice můžu přiblížit,ale šlo mi hlavně o tu barvu. Ale jestli je to z M1, tak kvůli tomu jednomu zvuku ho schánět nebudu.
LUPO:kam ti je můžu poslat? Toho akustickéo piana jsem se bál a doufal,že to bude spíš něco,co si můžu za levný peníz pořídit.Takže na to můžu zase zapomenout. A kde jsi to vlastně zjistil?