Komplete 7 - Licence

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
dyron
Příspěvky: 3
Registrován: 28 led 2011 08:52

Komplete 7 - Licence

Příspěvek od dyron » 28 led 2011 08:59

Ahoj potřeboval bych radu...Mám koupený Komplet 7 a Kore 2 od NI. Zajímalo by mě jak je u těchto produktů postavená licence, konkrétně zda můžu mít nainstalovanou jednu licenci na PC doma i na NTB na cestách. Netuším jestli je licence vázaná na stroj, nebo na uživatele...Předem díky za radu

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od biscuit » 28 led 2011 09:20

u ni, doufam ze u vsech produktu to plati stejne, muzes mit nainstalovano na dvou strojich. v pripade prechodu na novej stroj, se da zmenit pc id. delal jsem to takhle kdysi pri prechodu na novej nb. brzo me to ceka i u stolniho pc a tam mam tech pouzitejch licenci trosku vic, takze si to zase zopaknu :-)
jinak tyhle informace jsem kdysi nasel na webu ni, myslim ze v nejakym zvyraznenym topicu na foru..

dyron
Příspěvky: 3
Registrován: 28 led 2011 08:52

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od dyron » 28 led 2011 11:03

Takže prostě když to budu mít nainstalovaný na stolní PC i na notebooku tak je to z hlediska licence OK? Já sem to nikde na NI foru zaboha nemohl najít, ale doufal jsem že to tak bude.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od biscuit » 28 led 2011 11:37

je to tak, ale hledat se mi to nechce.. covece ale to je snad i v licencnich podminkach, kdyz to instalujes.. ale kdo to cte, ze jo? :-D

dyron
Příspěvky: 3
Registrován: 28 led 2011 08:52

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od dyron » 28 led 2011 11:46

No právě, kdo to čte :-) Ale máš pravdu, teď jsem to objevil na fóru NI taky, je povolena instalace na 2 stroje. Kéž by všichni výrobci softwaru měli stejnou politiku.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od Ondra P. » 28 led 2011 14:27

Massive a Battery jsem měl už asi na 6 různých compech a nikdy to nic nehlásilo.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od biscuit » 28 led 2011 21:07

no jestli ti to probihalo pres service center, tak je dost dobre mozny, ze je to zautomatizovany a smaze to samo registraci pro starsi pc (podle pc id).

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Komplete 7 - Licence

Příspěvek od Magion » 28 led 2011 21:47

licence na ableton live platí taky na dva stroje.

Odpovědět