Problém s VST Nuendo

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Problém s VST Nuendo

Příspěvek od boolocks » 16 dub 2009 22:00

Ahoj,
naistaloval jsem Steinberg the grand 2, normálně klaiscky bez problém.
Sámo o sobě jde to piánko v poho spustit.
Ovšem problém je, že nuendo ho to nevnímá jako vst isntrument, ale zobrazuje se mezi pluginama v lajně direct x. Já ho však potřebuju aby se zjevil i mezi instrumenty, abych ho mohl aplikovat na midi stopy atd atd.
Poraďte, díky!!!

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od Pytkin » 16 dub 2009 23:27

to je divne .. vobec nechapem ako sa ti moze ukazat medzi direct X .. lebo to je VSTi ..jaku mas verziu grand 2 ?

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od boolocks » 17 dub 2009 11:15

Už jsem na to přišel, musí to být souběžně spuštěný s nuendem...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od Pytkin » 17 dub 2009 11:17

jak subezne pustene ? grand 2 si otvaras z Nuenda .. menu F11 - Vst instruments .. tam si ho vyberies ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od dano » 17 dub 2009 11:31

fakt divne :-) zachvilu bude niekto pustat Nuendo ako VST pod Wordom...

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od boolocks » 17 dub 2009 13:24

No vážně ho mezi instrumentama nemám. Normálně zapnu nuendo, potom spustim ve woknech Grand 2, a pak ho už ho u midi stopy nalistuju, ale když ho nezapnu samotný, tak ho v nuendu nenajdu. Žádný jiný VST co mám se takle nechová..........

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od Pytkin » 17 dub 2009 13:32

to je hovadina .. standalone verziu nemozes nalistovat potom v midi portoch nuenda .. kokso .. mas to dake pomotane !!!

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od boolocks » 17 dub 2009 16:34

Fakt to tak je, hodim se nějaký screeny :-) Hlavní je, že mi to spolehlevě fachá

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Problém s VST Nuendo

Příspěvek od dano » 17 dub 2009 16:38

boolocks píše:Fakt to tak je, hodim se nějaký screeny :-) Hlavní je, že mi to spolehlevě fachá
fakt sem ale tie screeny hod! lebo to co hovoris su tazke Akty X

Odpovědět