VSampler 3 a import jinych formatu

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
hugozhor22
Příspěvky: 12
Registrován: 29 pro 2006 23:49

VSampler 3 a import jinych formatu

Příspěvek od hugozhor22 » 16 led 2007 20:59

Zdravim,
protoze Sampletekk nabizi do 4. unora 50% slevy na vsechno, chci si koupit nektery z pian, viz. http://www.sampletekk.com/products.php?cat=44. Chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s importem jinych formatu do VSampleru 3 a pripadne, ktery z formatu Kontakt 1/2, Gigasampler 2, Gigastudio 3, Halion, Exs24 byste mi doporucili.
Diky moc
Hugo

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 led 2007 09:32

.gig import robi vsampler lepsie ako kontakt 1 a halion, ine som neskusal; z tychto troch mi vysiel v kombinacii s fruity studio najlepsi vsampler. kontakt mal najlepsie=/najpochopitelnejsie ovladanie, ale pod FL sa cukal a mrzol + neimportoval mi spravne gigy s viac nastrojmi (ktore ale boli slohnute z netu a bohvie ci boli urobene korektne; kazdopadne vsampler aj tie zvladol s prehladom). kontaktie subory zvlada vsampler tiez dobre, skvele sf2, s inymi formatmi som nepracoval.

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 14:28

jak zvlada prehravanie gigovych fajlov ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 led 2007 14:36

dyk vravim, dobre...

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 14:39

kexik : cize ma dobry streaming ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 led 2007 14:46

no hlavne kontakt a halion ten gig totalne rozdrbali, trebars slakovy gig natiahli tak ze ostali len pizzicato sample, iny gig natiahli tak, ze jeden sampel roztiahli na cely rozsah, kym v originali boli tri sample na oktavu a tak...
ale hralo to plynule, ano...

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 14:48

kexiK : ale realne si skusal gigovy sampel ? trebars gigapiano alebo bosendorfer ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 led 2007 14:51

1.2GB slakovy ansambel, ano. ono ziaden sampel nema giga, to je hafo malych samplov

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 14:53

kexik : iste .. ale o to ide ci zvlada streaming .. teda hrat z disku .. ze mat 512 MB ram .. natiahnes do samplera 10-20GB samplov .. a bez problemov to hra .. To co bravurne zvlada gigasampler ..

Vsampler som vzdy povazoval za taky lowend .. nikdy som ho neskusal , tak s nim nemam ziadne skusenosti ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 led 2007 14:56

ja mam 512MB ram, a ten gig bol vacsi ako moja ram. ale gigasampler to neprechcije, to netvrdim a tak ani otazka nestoji

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 14:58

kexik : ale ja som ju tak polozil ! :) ok ..

zaujima ma to .. lebo vacsina samplerov sa chvali streamovanim z HD .. vacsinou je to ale dost nepouzitelne .. ak clovek naladuje viac samplov ako je velkost ramky , tak uz to blbne ..

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 17 led 2007 15:52

vsampler ma jeden z tych slabsich streamingov... pretoze ten najlepsi si je patentovany pre gigasampler.

hugozhor22
Příspěvky: 12
Registrován: 29 pro 2006 23:49

Příspěvek od hugozhor22 » 17 led 2007 17:39

Dekuju za reakce, jen bych chtel upozornit, ze puvodni otazka znela jake mate zkusenosti s importem jinych formatu. Pamet je levna, ta me az tolik netrapi.

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 22:50

pamat stale neni az tak levna podla mna .. mat 8G v PC stoji par penez ..

hugozhor22
Příspěvky: 12
Registrován: 29 pro 2006 23:49

Příspěvek od hugozhor22 » 18 led 2007 14:14

Diky vsem za odpovedi. Nakonec jsem si koupil 7CG JR (mala verze 7CG, pouze 3 gb). Gig soubor v tom baliku neni, clovek si ho musi udelat sam pomoci navodu a GigaStudio Instrument Editoru (ktery tam samozrejme taky neni). Misto toho tam byly programy pro HALion, Kontakt 1 a Kontakt 2. VSampler 3 nerozumel formatu pro K2, tak jsem zkousel naimportovat HALion a K1. No kdybyste slyseli, co z toho lezlo, bylo by Vam lito i tech $25, no proste neco prisernyho. Nemyslim, ze to bylo enginem VS3, samply od MAZu hraji dobre. Spis to nejak uplne spravne nepochopilo HALion ani K1 format.

Mel jsem moznost vyzkouset je v Kontakt 2. Jak verze pro K1, tak pro K2 hrala proste nadherne, se streamingem z disku zadne problemy, instrument pripraveny za 10 sekund...

Zacinam setrit na Kontakt 2.
Hugo

Odpovědět