VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
Bak0nuk3m
Příspěvky: 1
Registrován: 03 kvě 2004 15:03

VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od Bak0nuk3m » 03 kvě 2004 15:34

Ahoj všem
řeším ted jeden maly problemek
shanim nejaky VSTi sampler ktery umi jednu takovou zaludnost
Potrebuji pomoci VST parametru real time menit loopstart a loopend nebo nejaky vsti sampler ktery to umi alespon pomoci lfo ..
Jde mi o to
potrebuji pustit zaloopovany sampl a potrebuji mu menit loop vzdalenost pomoci kontroleru ale ten sampl musi stale hrat...(zaloopovany)
Kontakt to ma vyresene nejlepe ale pokud se nepletu tam to proste nejde ovladat pomoci parametru cc ...
mysi se vzdalenost ovladat da potrebuji to ale ovladat knobama na midi controleru ...
Nevite nekdo co to umi ? jaka vsti ?
fakt jsem v koncich ...
please help
predem diky

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od MonkeyFighter » 25 pro 2009 20:39

Ozivuju tema nevi nekdo ted jak na to?
nenasel sem v kontaktu zadnej modmatrix jen je tam v prislusny sekci vzdicky tlacitko modulation kde je modmatrix ale jen pro prislusnou sekci...jenze v loopeditoru tlacitko modulation neni...jediny co sem se docetl bylo ze kontakt musi bejt v SAMPLER MODU coz absolutne nikde nemuzu najit ani sem nic nevyguglil ze by vubec kontakt nejakyjy mody mel...


Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od MonkeyFighter » 25 pro 2009 22:14

no to vypada zajimave sice to vypada ze sample start to menit neumi(coz vlastne ani nemuze z principu) ale ted sem stejne potreboval hejbat jenom s koncem loopu takze plne dostacujici,diky!

nicmene kdyby nekdo vedel jak na to v kontaktu porad se to hodi.)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od Amorph » 25 pro 2009 23:06

V Kontaktu je to uplne jednoduchy. Je to hned v panelu Source, kterej je vzdy hend pod hlavickou instrumentu.
Na obrazku znacka 1 oznacuje volbu typu nastroje, ktera muze byt sampler nebo timemachine, ale nesmi byt dfd. Je to z toho duvodu, ze pri streamingu z disku by byl promennej start samplu dost komplikovanej, jelikoz se slozite bufferuje.
2 ukazuje, ze v panelu Source pak normalne otevres zalozku modulace a vyberes jako target sample start. Pak uz myslism neni co resit.
Přílohy
kontakt-samplestart1.jpeg
kontakt-samplestart1.jpeg (79.36 KiB) Zobrazeno 294 x

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od MonkeyFighter » 03 led 2010 18:27

super diky moc uz to slape:)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od kexik » 03 led 2010 21:07

imageline direct wave vie menit aj sample start a cele s CC ovladanim

zalozka sample a tam mas cudliky... nezabudni navolit loop type na sustained

http://www.image-line.com/documents/directwave.html

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: VSTi sampler ovladani pomoci cc please HELP !!!

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 03 led 2010 21:43

aj Simpler v Abletone to pekne zvláda..

Odpovědět