TOhle nevypada vubec blbe. Je tam plno "novych" technologii ... Dobre ze nekdo netlaci svoje stare produkty + kompakt/intakt jako QuantumLeap/EastWest, ale snazi se vyvijet neco noveho.
No jelikoz nikde neni demo nebo tak neco, tak lze porovnat pouze obrazky ... Me to moc podobny nepripada. Potazmo je to podobny jako veskery subtraktivni samplery/synthy ...
eGen píše:No jelikoz nikde neni demo nebo tak neco, tak lze porovnat pouze obrazky ... Me to moc podobny nepripada. Potazmo je to podobny jako veskery subtraktivni samplery/synthy ...
no, zo vsetkych lepsich VSTi samplerov sa Kontakt na Independence podoba najviac...sa mi zda
tak to mam doma. je to zvukovo uplne inde ako moj stary Kontakt 1.5.3. okrem 18GB kniznice, ktora je v porovnani napr. s kniznicou pre Kontakt 2 podstatne lepsia (hlavne bicie, gitary, bass, sax a perkusie) hra Independence o poznanie lepsie aj moje stare AKAI CD presety.
zatial som jej nedal prilis zabrat, ale zda sa byt v Live 6.0.3 uplne stabilna (este nepadla).
v porovnani s K2 ma subjektivne lepsie a pocetnejsie interne FX (v podstate komplet Freedom - FX balik od YT), velmi slusny streaming a subjetkivne lepsi celkovy sound.
zataz na CPU je zhruba rovnaka ako K2.
hlavny nedostatok je chybajuci interny convertor formatov, a neuveritelne zravy zakladny 2-pole filter, ktory ked je modulovany cez velocity (napr. pri Piano presete), zataz CPU sa zdvojnasobi...