Ableton Live 7 announcement

Vše o programu Ableton
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1625
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman »

Jo jo. Ale zatim zklamani;( vypada to, ze zere prostredky mnohem vic, nez 6ka. Uvidime na dalsich VST casem, ale prijde mi, ze uz je to psany ciste na dualcore a min 2GB pameti. Na to, ze mam z gruntu novy system je performance zoufala...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2043
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. »

tak v tyhle dobe se minimalne bez dualcoru clovek nehne....

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 14008
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

tomu ver.. a mne sa vcera podarilo prvy krat overloadnut moje core2duo 2GHz a to som v nom ani nemal ziadne VSTi !! vsetko audio stopy iba .. ale tolko EQ, reverbov (v podsatete na kazdej stope 1 v inserte takze spolu tak 25:)), delayov, chorusov, phaserov ze som sa dopracoval na 100% cpu :-))

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1625
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman »

:( no tak to ja sem na 100% po 10ti tonech The Grand2 VST pri 96-hlase polyfonii. Je to k nastvani....

Predpokladam, ze dualcore asi nenarvu do standardni patice od AMD64, nebo jo?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 14008
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

upman píše::( no tak to ja sem na 100% po 10ti tonech The Grand2 VST pri 96-hlase polyfonii. Je to k nastvani....

Predpokladam, ze dualcore asi nenarvu do standardni patice od AMD64, nebo jo?
no to asi urcite nie :) uz len preto ze core2duo je od intelu :-)

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1625
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman »

kua a nedela neco i AMD? Sakra.... Radsi se podivam, mozna mam Intela a ani to nevim :D

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

upman píše:Jo jo. Ale zatim zklamani;( vypada to, ze zere prostredky mnohem vic, nez 6ka. Uvidime na dalsich VST casem, ale prijde mi, ze uz je to psany ciste na dualcore a min 2GB pameti. Na to, ze mam z gruntu novy system je performance zoufala...
treba brat do uvahy, ze cela audio engine je 64Bit a podla mna pocutelne lepsie hra ako u Live6. rovnako EQ8 je interne 64bit.
suma sumarum, Live 7 hra lepsie za cenu vyssej zataze CPU, ale ide predsa o to prve, ci nie :)

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1625
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman »

No jasne, urcite jde o to, aby hral lip, akorat si to zatim nemuzu vychutnat:))

Jinak mam Intel Celeron 2,4GHz, hranata patice. Muzu tam pichnout to core duo/ktery?

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

upman píše:No jasne, urcite jde o to, aby hral lip, akorat si to zatim nemuzu vychutnat:))

Jinak mam Intel Celeron 2,4GHz, hranata patice. Muzu tam pichnout to core duo/ktery?
Celeron je asi najhorsi procak, co mozes na audio mat. zisti, ci tvoja zakladna doska podporuje CoreDuo

Cyril
Příspěvky: 5772
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Poshook píše:stale chybaju uplane nepochopitelne Groups a Crossfades a moznost fadingu na audiu bez nutnosti WARPu
On ableton neumi (automaticky) fade-in fade-out u clipu (prolinani jednotlivych kousicku audia ve stope, kdyz se prekrejvaj)??!!!

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

Cyril píše:
Poshook píše:stale chybaju uplane nepochopitelne Groups a Crossfades a moznost fadingu na audiu bez nutnosti WARPu
On ableton neumi (automaticky) fade-in fade-out u clipu (prolinani jednotlivych kousicku audia ve stope, kdyz se prekrejvaj)??!!!
ee :evil:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

celeron 2,4 musi byt este celeron s jadrom p4, to je uplne slabucky procak navyse stary dve generacie
navyse bude este na 478 paticu, takze ziadne duo. musis kupit nove vsetko, procak, dosku, pamati, grafiku
Naposledy upravil(a) kexik dne 25 lis 2008 13:13, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6609
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Co to zas exhumujete :)

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1625
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman »

kexik píše:celeron 2,4 musi byt este celeron s jadrom p4, to je uplne slabucky procak navyse stary dve generacie
navyse bude este na 478 paticu, takze ziadne duo. musis kupit nove vsetko, procak, dosku, pamati, grafiku
No to sem si myslel - mezitim (od doby co jsem se ptal) sem poridil 2 GB RAM a Motu ultralite s interni DSP a beham v pohode. Hlavne to ale spravil SP3, zjevne na nem ableton nejak zavisi....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

do riti :)

Odpovědět