Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Vše o programu Ableton
Odpovědět
Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od jsem.devka »

prosím o pomoc, nikde na netu jsem o tom nic nenašel. Mám Ableton Live 8.0.5 a Powercore Sonnox Oxford. Nahraju automatizaci například Low Pass na Sonnox Eq, a v abletonu se to krásně nahraje, a při přehrávání dělá přesně to co chci. ALE když to pak vyrenderuju, automatizace jako by nebyla. :((
jestli máte pro mě jakékoliv rady, budu vám hrozně vděčný.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2469
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od tomy45 »

Pri renderi by ti nemala svietit ikonka napravo od tlacidla play na cerveno. Prepni sa do arrange modu, stlac stop, nastav bezce - lokatory (od - do / tu cast ktoru chces renderovat), klikni na usecku medzi lokatormi (hore nad nimi) aby ti do zlta vysvietilo zelanu exportovanu cast. Renderuj...

Malo by to pomoct

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od BS »

pokud sis automatizaci dohraval uvnitr session modu ciste pro dany klip a pak si jednoduse copy/paste klip do arrange modu, tak se ti ten autoamtion event nezkoprioval. musis ho zvlast manualne zkopriovat z daneho klipu ze session modu k danemu klipu do arrange modu.

priomarne bych se mrknul jestli u toho klipu vubec ten aautoamtion mas nahranej a pak bych resil dal.

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od jsem.devka »

Tomy45 všechno co tu píšeš splňuji. při přehrání v abletonu to funguje tak jak má. když vyrenderuju ostatní automatizace to nahraje. eq od oxfordu ale ne. už si vážně nevím dál rady :(

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od jsem.devka »

není tu popřípadě někdo se sonnox oxford a abletonem, co by to zkusil jestli mu to funguje? :( nefunguje automatizace po renderu u žádných sonnox oxford vstček. nefunguje ani u Sonnox Oxford Native!
Ableton verze 8.0.5, Sonnox Oxford 2.4

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od jsem.devka »

takže mi s tímhle nikdo nepomůže? :(

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2469
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od tomy45 »

Neviem co by to mohlo napravit. Len tak letmo ma napada aky mas OS? Viem ze pri Win7 niekomu neslo zobrazovat oxford pluginy (nieco s gui) a waves.
Automatizaciu ako nastavujes? mozes hodit screenshot?

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 270
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od jsem.devka »

Tomy45 automatizaci nastavuju normálně jako u ostatních nástrojů kde funguje. Win XP. Na ableton technické podpoře mi řekly ať upgraduju na 8.1.5, ale vyřeší to můj problém, když už ty pluginy sonnox sou na trhu už tak dlouho? a teď sem zjistil že to dělá i u UAD pluginů! že by bug u 8.0.5?
Naposledy upravil(a) jsem.devka dne 19 srp 2010 12:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2469
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Ableton Live 8.0.5 vs Sonnox Oxford. POMOC

Příspěvek od tomy45 »

Bug to moze byt, ja mam verziu 8.1.5, vysla min. tyzden, tak som hned updateol.

Odpovědět