Render chyba?

Vše o programu Ableton
Odpovědět
Uživatelský avatar
RogiCZ
Příspěvky: 21
Registrován: 11 bře 2016 10:48

Render chyba?

Příspěvek od RogiCZ »

Ahoj,

potřeboval bych poradit co udělat aby, když chci vyrenderovat skladbu nastavením render start a render lenght samozřejmě od začátku do konce, tak mi zvuk u jednoho VST hraje asi první 3 sekundy a pak už ne, všechno ostatní jede v pohodě.

Když ale dám možnost renderovat jako loop tak to jede v pohodě.

Nevíte co s tím?

Díky všem.
Přílohy
17204244_333847933679014_1298627031_n.jpg

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3610
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Render chyba?

Příspěvek od hombrefeo »

a neni to vst demo?

Uživatelský avatar
RogiCZ
Příspěvky: 21
Registrován: 11 bře 2016 10:48

Re: Render chyba?

Příspěvek od RogiCZ »

Nene a jak píšu, když dam render as loop tak to jede všechno v pohodě.
To právě nechápu.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3610
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Render chyba?

Příspěvek od hombrefeo »

a zkousel jsi vytvorit novou stopu, pridat vst, vlozit midi a vyexportovat jen ten track?

Uživatelský avatar
wred
Příspěvky: 82
Registrován: 06 dub 2016 16:59

Re: Render chyba?

Příspěvek od wred »

Ja by som v takom prípade zrenderoval len tu VST stopu do ďalšej audio stopy... Cubase má funkciu "Render-in-place", predpokladám, že ostatné DAW to budú mať tiež. Minimálne to robím u zložitejších stôp, kvôli rýchlosti procesovania...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Render chyba?

Příspěvek od TOM-Thak »

Muzes dat freeze flatten udela ti to to same nebo naroutuj signal do audiostopy a nahraj to. Ableton zatim nema render in place.

Uživatelský avatar
RogiCZ
Příspěvky: 21
Registrován: 11 bře 2016 10:48

Re: Render chyba?

Příspěvek od RogiCZ »

Jasný no asi to budu muset nahrát jako audiostopu, aspon to má výhodu že to nebude tolik žrát výkon PC.

Odpovědět