nixx píše:Ecson: jak to delas, ze ten vokal zni vzdycky tak nadprirozene!?

Je to retezec procesu kterej pouziju aby to takhle znelo. V podstate zadny tajemstvi. Pouzil jsem Neumann U87, preamp LaChapelle 992 EG, analog EQ Siemens W295a, 2x v serii Oxford Dynamics a na sborech je pak v inzertu Tube-Tech SMC-2B Multiband compressor. Z efektu jsou pouzity 3x delay, kazdej s jinym casem, ten je hodne dulezitej. Zadny kouzla :c)
Wohma píše:
Jo, hlavne u toho typka z Rattle Bucket je ve videu poznat, jak mu dopomahaji efekty a dalsi zpevy (a bezpochyby take snimani tim Neumannem nebo co to je a ne mikrofonem u kamery

), zni to pak vyrazne lepe.
jj. ta kamera mela silenou kulovou charakteristiku ale je to minimalne zajimavy meritko pro porovnani pred procesem mixaze a po : )
matucha píše:Hehe, naprosto mimo muj hudebni vkus... legracni jak ty hlasy samotny sou hodne mistnostovity
ale hlavni je, ze to hraje fakt o zivot

, nemam jediny namitky a to je co rict

Diky matousi ! .c)
dano píše:Ked som si to pustil, hned mi napadlo ze ten klavir je z Yamaha SY77, kedze som ju mal 10 rokov. Mile prekvapenie

Len upresnim ze to nie je len FM synth, ale RCM (AFM+AWM2). Ale asi by som v dnesnej dobe zvolil iny zvuk (ak to samozrejme nemala byt recesia). To rychle staccato je inak strasne neuroticke. Celkovo ma na tom hudobne oslovila len farba hlasu prveho spevaka a pekne napumpovana rytmika a gitary. Zvuk je samozrejme vyborny.
V kazdom pripade sa ti ovela viac podarila produkcia posledneho albumu Noisecut. Ale to je len moj nazor samozrejme

Diky. Ten cover byl samo od zacatku recese ale na druhou stranu byl zamer aby celek vyznel suverenne. Super je ze nakonec obletel celou BandZone a nejen fanousky z tvrdy kytarovy sceny hodne pobavil : )) Jestli tuhle muziku neposlouchas tak te asi verim neoslovil ale myslim ze z toho vylezla docela vtipna vanocni pecka : ) Jinak SY-77 je super syntak. Jak uz jsem psal jeji "akusticky" zvuky tech 20 let starejch samplu nejsou z dnesniho pohledu jeji prednost ale do tohodle nam to piano sedlo tak se pouzilo. Ten intro zvonecek a synth zvonky ve slokach jsou pak cistokrevna FM z SY-77 : )
parek píše:Ecson: toho Laka mas vypucenyho nebo sis ho poridil nastalo? Docela drahej spas takhle do studia

Lake Contour Dolby LP4D8 uz mi ve studiu bezi rok, je to uzasnej stroj. Koupil jsem ho v plny nalozi rozsirenej o dalsi DA. Tech 150 za nej neni malo ale je to nejlepsi masina sveho druhu na trhu. Ja ho planoval soucasne i pro rizeni 5.1 monitoringu to jsem ale zatim odlozil. Kazdopadne nevahal bych a sel do nej kdykoliv znovu, skvela investice.