ezone praha stretko
Re: ezone praha stretko
no ja par lidi osobne neznam. No mozna to je zbytecny.
Me samolepka neva - mozna i lepsi, sice se zname, ale ja kdyz si dam 3 piva, tak nepoznam ani vlastni mamu 

Takze ted sem tam volal a rezervoval misto pro 10 lidi
Idem aktualizovat zoznam na titulnu stranku, a tiez davam kontakt na seba, keby nieco.
Takze v sobotu !
Idem aktualizovat zoznam na titulnu stranku, a tiez davam kontakt na seba, keby nieco.
Takze v sobotu !
Chlapci - budete mi chybět, ale dal jsem přednost tomu, že budu doma s kloučkem a "výběh" jsem umožnil přítuce
koneckonců je furt doma s prckem a potřebuje se trochu zregenerovat - rozhodně víc než já.
Koukejte mě moc nepomlouvat a dejte si za mě každej jednoho paňáka třebas
P.

Koukejte mě moc nepomlouvat a dejte si za mě každej jednoho paňáka třebas

P.
Pavli, zase jsi zradilpavlii píše:Chlapci - budete mi chybět, ale dal jsem přednost tomu, že budu doma s kloučkem a "výběh" jsem umožnil přítucekoneckonců je furt doma s prckem a potřebuje se trochu zregenerovat - rozhodně víc než já.
Koukejte mě moc nepomlouvat a dejte si za mě každej jednoho paňáka třebas![]()
P.

A to jsem si myslel, jak ti budu vyprávět, jak jsem popojel s pastmi

To je škoda....
Jinak budu se těšit. Samolepky jsou super, člověk hned ví o koho jde. Tak zatím...
tak ja na 90% prijedu
mozna o chvilicku pozdeji, protoze budu mit na navsteve synovce a pak ho musim odvezt domu 

ja to na sestou nestiham. Dorazim az nejak v pul osmy.
a ja este o hodinu pozdejc
tak to je pohoda, pokud se mi podari vyvliknout se z domacich praci, tak dorazim az kolem 20:30 a to jenom na otocku autem, takze zadna chlastacka ;(
Ja dorazim taky nejak kolem pul devaty.
Prijemnej srazik! Misto skupinoveho foto jsme tentokrat dali prednost skupinove "hudebni tvorbe".
bžummm... fijůůůů... no... docela to az prekvapive hraje 

Bylo to moc moc fajn, škoda že polovina zúčastněných dorazila později... Amorphův prográmek na Nintendo DS (?) byl pěkným zpestřením a ještě o něm určitě uslyšíme.Amorph píše:Prijemnej srazik! Misto skupinoveho foto jsme tentokrat dali prednost skupinove "hudebni tvorbe".