EZONE - SETKANI S NASTROJI PRAHA 2008
- loudspeaker
vasek: to by bylo super. Ja porad premyslim mezi temi dvema a chtel bych si je vyzkouset. Samozrejme muzu nekam zajit, ale na to jsem moc linej
, navic to chce proste klid a ne prudici a nervni prodavace kolem sebe. JB se mi zvukove libi mnohem vic nez PB, na druhou stranu do nahravek na podklad bych asi upotrebil vic PB. Ovsem rad bych vedel, co vsechno se da z JB vykroutit, protoze pry z nej jde ziskat tony, hodne podobny PB (tedy basovejsi (Wooten rika JB "tenor bass
"), bez toho typickyho JB zvoneni a rozplizlejsi, ne tak konkretni, jako je pro JB typicke)

Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 led 2008 13:48, celkem upraveno 1 x.
Kdybychom se zavreli v Audiopro do poslechovky na 2-3 hodky, tak by to mozna melo smysl. Jinak samozrejme soulasim s tim, ze je lepsi tohle resit nekde ve dvou lidech, ve studiu.
Ale ne ke kazdemu cloveku tady z fora se osobne dostanu.
Takhle by mohl kazdy privest sve oblibene kousky a a letem svetem by se mohl udelat nejaky prurez.
Tim dotazem jsem chtel jen zjistit, jestli je tu nekdo dalsi, koho by to na tom setkani zajimalo a jestli je tu nekdo, kdo by neco privezl.
Ale ne ke kazdemu cloveku tady z fora se osobne dostanu.
Takhle by mohl kazdy privest sve oblibene kousky a a letem svetem by se mohl udelat nejaky prurez.
Tim dotazem jsem chtel jen zjistit, jestli je tu nekdo dalsi, koho by to na tom setkani zajimalo a jestli je tu nekdo, kdo by neco privezl.