EZONE - SETKANI S NASTROJI PRAHA 2008
- ECSON WALDES
- Profesionál
takže může přijít i uplnej začátečník co neumí hrát na nic jiného než PC jo? a eventuelně tam třeba i něco omrknout a přiučit se???ECSON WALDES píše:EXCOM píše:podmienka toho stretnutia je nutne doniest masinu? no ja som rozmyslal o EX5s ale je to pekne hovado a neviem ci je niekto zvedavy na Yamahu
Zadny podminky nejsou - vitanej je kazdej a muze prijit i bez masiny. Ale samo s masinou to bude vic atraktivni : )
.

- MonkeyFighter
Jo XT bych mohl taky vzít mám tu černou první verzi 

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
pytkin : ty ides ano? s tebou uz ratam ako s posadkou.. lebo ak budem chciet zobrat tu velku kravu EX5s tak ta mi zabere zadne sedadla( este musim vobec zistit ci sa mi tam zmesti
) takze potom nebudem mat miesto, ak ju ale nebudem brat tak mam vzadu dve miesta...
UPDATE : mal som to tak na mysli ze ak je vzadu gear tak uz len pytkin sa mi zmesti do auta

UPDATE : mal som to tak na mysli ze ak je vzadu gear tak uz len pytkin sa mi zmesti do auta

Naposledy upravil(a) EXCOM dne 08 led 2008 16:41, celkem upraveno 1 x.
- ECSON WALDES
- Profesionál
- MonkeyFighter
A je zájem o vyzkoušení čistě softwarové DAW?
Třeba věci jako Synthogy Ivory, Addictive Drums, Storm Drum Intakt & Kontakt, EWQL Symphonic Orchestra Gold + XP, Stylus RMX, z3ta, Rob Papen's Predator, Atmosphere, Nexus + 8 expansions, Garritan Personal Orchestra, Audio Realism Bassline 1 Pro & 2, Discovery Pro + EW bass preset, Surge, Steinberg VG EE a další - k vyzkoušení na M-Audio O2...
Třeba věci jako Synthogy Ivory, Addictive Drums, Storm Drum Intakt & Kontakt, EWQL Symphonic Orchestra Gold + XP, Stylus RMX, z3ta, Rob Papen's Predator, Atmosphere, Nexus + 8 expansions, Garritan Personal Orchestra, Audio Realism Bassline 1 Pro & 2, Discovery Pro + EW bass preset, Surge, Steinberg VG EE a další - k vyzkoušení na M-Audio O2...