Kurnja Tudy me to taky mrzi ... holt kdyby to bylo o tyden pozdeji tak jsem v pohode. Leda udelat sraz v Treboni (BTW nejdet nekdo z Trebone a okoli, ze bych udelal poznavaci vylet ?)
Zatim to vypada ze se opet potkame jako na predchozich eZone srazech v Tynsky kavarne na Praze 1. http://www.knihytynska.cz/index.htm
Jednak cast ezone veteranu uz to misto zna a pak taky najit v centru Prahy priznivy misto se zahradkou jak atmosferou tak i cenove je dost slozity. Pracuju na tom
EW:
Tak mě napadá... Plánuješ ještě nějaké pokračování, když třeba v tý Týnský kavárně zavíraj ve 23.00h? Nebo pak už je to na jednotlivcích? Předpokládám, že většina nepražáků nejede autem a nebude mít kde spát, čili je ideální vydržet do rána a pak jít třeba na vlak... Nebo?
v Tynsky pisou do 23h ale vydycky jsme tam vpohode vegetovali pres 24h a pak ti co chteli pokracovat (ja a spol:)) jsme sli o dum dal, coz je uplne za rohem prijemna hospudka u Koziček a tam jsme sedeli asi do pul paty a placali na tema midi / audio
Prset by snad nemelo takze v Tynsky budeme sedet na vzduchu na jejich nadvoricku a kdyby snad neco prselo muzeme dovnitr. Ale bude hezky!
safa:
To sem si taky říkal... . Člověk v podstatě neví, do čeho jde, ale jelikož jsme všichni muzikanti a podobná havě?, tak to snad bude dobrý...
Osobně bych někdy nejraději uspořádal nějakou ELECTROZONE JAM SESSION nebo ELECTROZONE FEST, kde by se mohli jednotliví uživatelé dostatečně poznat a zároveň se hudebně konfrontovat . Ale uznávám, že by to bylo hodně těžký... Asi by si to musel vzít na triko nějaký uživatel - zvukař - majitel PA (no a já bych udělal ty trika ).
delay píše: Osobně bych někdy nejraději uspořádal nějakou ELECTROZONE JAM SESSION nebo ELECTROZONE FEST, kde by se mohli jednotliví uživatelé dostatečně poznat a zároveň se hudebně konfrontovat . Ale uznávám, že by to bylo hodně těžký... Asi by si to musel vzít na triko nějaký uživatel - zvukař - majitel PA (no a já bych udělal ty trika ).[/b]
..to by bylo hodne zajimavy, pokud si to nekdo veme na starost tak proc ne, alespon se mistni predvedou co v nich je:))