EZONE SRAZ - prosinec 2006
- MonkeyFighter
-> monkeyFighter - no, puvodne jsem ti chtel jeste popsat zhruba cestu, kdyby jsi chtel jet treba z hlavaku krtkem, ale radsi pouzij jako stycny bod ten staromak a mapu 
Ja zrovna rozjimam, jestli pojedu autem, pac z hostivice a zpatky stejne pojedu busem a cetou domu bych mohl pekne spinkat, ale stejne bych v olmiku musel nechat auto, takze asi nakonec vyhraje indivindualni doprava :-/

Ja zrovna rozjimam, jestli pojedu autem, pac z hostivice a zpatky stejne pojedu busem a cetou domu bych mohl pekne spinkat, ale stejne bych v olmiku musel nechat auto, takze asi nakonec vyhraje indivindualni doprava :-/
- ECSON WALDES
- Profesionál
- MonkeyFighter
to by bylo skvele i kdyz v sobotu se v babylonu nehnes. ja to ale stejne nedam, protze v patek prebiram v olmicu ker a v nedeli rano je domluveny kamos s vozikem. Uzijte si to. Hlavne tam nesedte jak banda matfyz gymplaku a neprezvykujte do rana kafe s matonkou. Radsi se trochu priozerte a navazte druzbu s damskym personalem 

ja mam na babylon prijemny vzpominky, vikend v babylonu jsem dal sve byvale slecne k osmnactinam, bylo to hezky 
Osobne bych se kafi s matonkou nejradsi obloukem vyhnul a spal v praze, kdyz uz ta moznost je, ale v nedeli hraje na sigme mlada boleslav, tak se asi po akci vydam domu, takze tak pivo, dve na zacatek a pak abstinence

Osobne bych se kafi s matonkou nejradsi obloukem vyhnul a spal v praze, kdyz uz ta moznost je, ale v nedeli hraje na sigme mlada boleslav, tak se asi po akci vydam domu, takze tak pivo, dve na zacatek a pak abstinence

- MonkeyFighter
- ECSON WALDES
- Profesionál
Tajne urcite ne:) No v kostce, puvodni plan byl za rok stihnout Anglie+Australie kde budu studovat ANJ, ale pritelkyni kterou beru s sebou zlobi koleno ktery se musi vylecit tak to musime o 2mesice soupnout. To je ted tejden stara informace. Odlet se sice o kousek posunul ale cesta se uskutecni! Potrebuju odtud na cas vypadnout, bylo na case, ale hlavne mi jde o ANJ.peteness píše:Ecsone, Kam vlastně pojedeš, jestli to není tajné?
.