biscuit píše: na stejny akci mi sedel u vira celou noc nejak blazen z kosic a myslel jsem, ze mi s nim tutove zdrhne
EZONE - SRAZ S NASTROJMI - 05/2010
Re: EZONE - SRAZ S NASTROJMI - 05/2010
demsky: ja vim, ale nikdo te neznal
a bylo to jedno 
excom: znas jeste jinyho cloveka, co dokaze sedet u vira celou noc, kdyz je na place jup8, minimoog, andromeda a dalsi skvosty?
excom: znas jeste jinyho cloveka, co dokaze sedet u vira celou noc, kdyz je na place jup8, minimoog, andromeda a dalsi skvosty?
biscuit : 
no uz mi to zaplo, ja som si cely ten tvoj prispevok spojil s demskym, az teraz citam, ze to ma aj "druhu" cast
no uz mi to zaplo, ja som si cely ten tvoj prispevok spojil s demskym, az teraz citam, ze to ma aj "druhu" cast
no .. je to aj pre aj proti .. divam sa na toho dedka ..
Založený: 14. 10. 2009
zaregistrovany je pol roka .. to ze zatial nemal chut nic napisat , tak to chapem .. aspon sa ale neregistroval vcera .. no mozno by aspon ale mohol o sebe nieco napisat sem : ./ruzne/jaka-je-vase-profese-vzdelani-t6714-60.html , nech vieme s kym mame tu cest ..
Založený: 14. 10. 2009
zaregistrovany je pol roka .. to ze zatial nemal chut nic napisat , tak to chapem .. aspon sa ale neregistroval vcera .. no mozno by aspon ale mohol o sebe nieco napisat sem : ./ruzne/jaka-je-vase-profese-vzdelani-t6714-60.html , nech vieme s kym mame tu cest ..
Tak ako teda? Smiem dojst alebo nie? Tlacit sa nemam v umysle, ale ak su nejake "podmienky", bolo by skvele to ujasnit.
tomy : tebe predsa nikto nebrani .. ty si tu uz dlho a pozname ta .. teda aspon virtualne .. hovorili sme o dedkovi , ktory ma napisany jeden prispevok ..
k mojim príspevkom: nie som notorický pisateľ a nebudem kecať do toho, k čomu nemám čo povedať...
k nástrojom: bohužiaľ nemám nič, čo by bolo raritné (SH101, JX8P, QS300, CS2X, DX7, SK86, hammond a leslie tam naozaj nebudem ťahať)
k minulosti: už som tu bol, predpokladám že moderátori vedia pod akým menom (a kto nevie, tomu to za pivo prezradím...). Podotýkam, že som nedostal ban, len sa jedna debata rozvinula nesprávnym smerom , tak som to tu opustil
k tejto debate: zdá sa mi to príliš veľa bla bla na jednoduchú otázku...
k nástrojom: bohužiaľ nemám nič, čo by bolo raritné (SH101, JX8P, QS300, CS2X, DX7, SK86, hammond a leslie tam naozaj nebudem ťahať)
k minulosti: už som tu bol, predpokladám že moderátori vedia pod akým menom (a kto nevie, tomu to za pivo prezradím...). Podotýkam, že som nedostal ban, len sa jedna debata rozvinula nesprávnym smerom , tak som to tu opustil
k tejto debate: zdá sa mi to príliš veľa bla bla na jednoduchú otázku...
tak nahodou ja by som si sh101 aj jx8p celkom rad vyskusal.. takze mna by to potesilo 
dedko a kolik chceš Ty piv za to, když dotáhneš ty Hammondy s Leslie bednou??? 
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
podľa toho, koľko vypotím než to tam dovlečiem...Tudy píše:dedko a kolik chceš Ty piv za to, když dotáhneš ty Hammondy s Leslie bednou???
jáj, a ešte furt neviem či mám povolenie...
nevedel som že to je účelom... sorry, starý chlap - hotová baba
myslim ze budem hovorit za vsetkych, ked sformulujem nasledovne pravidlo:
kazdy, kto donesie nejaky geret, moze prist, aj keby sa zaregistroval vcera
kazdy, kto donesie nejaky geret, moze prist, aj keby sa zaregistroval vcera