MUZIKA 2009 - vstupenky zdarma
MUZIKA 2009 - vstupenky zdarma
PiXEL, jako mediální partner výstavy MUZIKA, má k dispozici určité množství čestných vstupenek.
40 kusů vstupenek je pro uživatele Audiozone připraveno k vyzvednutí u Honzi Šafaříka (safa) v Audiopro.
40 kusů vstupenek je pro uživatele Audiozone připraveno k vyzvednutí u Honzi Šafaříka (safa) v Audiopro.
Re: MUZIKA 2009 - vstupenky zdarma
Jsi kamos! Diky moc.
super, dik! Asi se tam letos podivam.
Sakra, lakava nabidka, zajel bych si vyzkouset M/B Mark V a pripadne ENGL SE a Orange hlavy... Ale nevim, jestli na to budou chechtaky a stejne si ty listky nemuzu vyzvednout. No co uz 

lakava nabidka, ale studenti hudobnych skol to maju myslim zadarmo, nie ? : )
Ano, studenti hudebních škol vstup zdarma (po předložení indexu nebo studentského průkazu).
Tak jeste jednou dik za vstupenky. Vcera jsme se tam s Kermitakem podivali a tak bylo tam par zajimavych veci. Jsem rad, ze jsem si chvili zakroutil a zahral na Moogu Voyager. Pak jsem taky rad, ze jsem si vyzkousel kytarove hlavy Bugera, z nichz 6250 hrala dost dobre.
Som tam bol, zdalo sa mi to dost male.
Vystava nic moc, ale dobre boli prednasky, zaujala ma basg. hlava line6 a honza urbanec =)
A tiez bolo zaujimave pocut Pavla Valdmana
Vystava nic moc, ale dobre boli prednasky, zaujala ma basg. hlava line6 a honza urbanec =)
A tiez bolo zaujimave pocut Pavla Valdmana
dajaka foto reportaz z toho nie je?
ja jsem nic nefotil, mozna Kermitak ma par fotek. Ale nebylo moc co, opravdu to bylo mrnavy.