Predpohodove koncerty Space Recorder
Re: Predpohodove koncerty Space Recorder
kexik: tak tu dej prosim vedet, pokud bude Space Recorder v Praze, budu se urcite snazit prijit...par dem, ktere jsem slysel z drivejska znelo vyborne, takze bych si to rad poslechnul zive...
takze... kiksy sa dostavili, ale malicko, prekvapivo solidny zvuk, hodne kamaratske publikum, vratane generalneho riaditela bratislavskej pobocky audiozone (tym myslim samo pytkina
). hlava xxii proste z mojho pohladu dopadla velmi dobre.
jindy: trpezlivost... v prahe mame kontakty a casom sa to urcite zrealizuje. dnes sme to tak neformalne debatovali a myslim ze v septembri by sme mohli nieco vymysliet aj v cesku, cize predovsetkym v praze

jindy: trpezlivost... v prahe mame kontakty a casom sa to urcite zrealizuje. dnes sme to tak neformalne debatovali a myslim ze v septembri by sme mohli nieco vymysliet aj v cesku, cize predovsetkym v praze
kexik : nie je z toho nejaky zvukovy zaznam?
excom: bohuzial... bude zaznam z vcerajsieho koncertu v BB, ale tam ten zvuk nebol tak dobry ako dnes. tocil som to aj na kameru ale medzitym sa mi rozpadol stativ, takze dnes nebola ani kamera. ale co, budu dalsie koncerty 
btw tvoj stojan robi super sluzbu .), velmi prakticka vec

btw tvoj stojan robi super sluzbu .), velmi prakticka vec
jo .. koncert bol v pohode .. akurat z toho nakladaneho hermelinu som uz bol 3x srat ..
ja mam tiez sracku... nepil si kozla?Pytkin píše:jo .. koncert bol v pohode .. akurat z toho nakladaneho hermelinu som uz bol 3x srat ..
nie .. dzusovy strik .. mozno maju spinave pohare 
napada ma vtip:
Pan vrchny , pozrite sa ake je to pivo kalne ...
Oooo nie .. To mame take spinave pohare

napada ma vtip:
Pan vrchny , pozrite sa ake je to pivo kalne ...
Oooo nie .. To mame take spinave pohare