Rock Chodov 2010
Re: Rock Chodov 2010
tie strihy nemaju ziadnu logiku... ako co to ma sluzit? ako promo je to pridlhe, ako zaznam z koncertu neuplne
a prechodove efekty (to B->A zlava) su zasa strasne amaterske. mas to vsetko z jednej sceny, tak tam daj normalny tvrdy strih bez efektu alebo s hodne rychlym efektom
a prechodove efekty (to B->A zlava) su zasa strasne amaterske. mas to vsetko z jednej sceny, tak tam daj normalny tvrdy strih bez efektu alebo s hodne rychlym efektom
ježišmarjá tam hraje petr z mossambic na bicí nebo se mi to zdá?
To se nepleteš, to je ten Petr z Mossambic a taky můj brácha
Byla to naše první akce... Bubeník nás opustil, tak to chtěl zkusit...a jde mu to dobře za tak krátkou dobu.
Jinak to video má sloužit jako záznam z koncertu (promo ani né). Přesun z A do B...první jsem ho tam neměl, ale to bylo takový slitý...vlastně jsem to dal, aby se to od sebe trochu oddělilo..příště teda asi něco jiné

Jinak to video má sloužit jako záznam z koncertu (promo ani né). Přesun z A do B...první jsem ho tam neměl, ale to bylo takový slitý...vlastně jsem to dal, aby se to od sebe trochu oddělilo..příště teda asi něco jiné

jééé tak to je legrace! My se známe leta letoucí s goodfoul a když potom vznikli Mossambic a objevil se tam péťa zjistil sem že sme spolu chodili do třídy na konzervatoř. S mossambic ted hrajem poměrně dost často... btw. ta červená bedna je naše, kdysi sme jí prodávali tušim sevimu nebo zdeňkovi... pozdravuj ho od ondry z madebythefire
Počkej ty jsi ten šílený bubeník z Made by the fire....o spolužákovy jako tobě už jsem slyšel...i tvojí hře na bicí... jednou se mi snad poštěstí si vás poslechnout. Pozdravovat budu. Zdendu znám z potápění a z buchym jsme dřív hráli ještě z taky z bráchou...to nám bylo 19
)). To jsme byli z bráchou kytaráci

no šílenej sem a bubeník taky.... tak vidíš jak je ten chodov malej
Pamatuju jak mi Petr ukazoval ve škole na záchodě nějakou ultra metal šipku kytaru dělanou na zakázku, že prej drtí metal v náký kapele... tak to ste byli asi vy co?
před pár tejdnama sme hráli v chodově na tom festu na počest goodfoul.... tak snad zase někdy přijedeme za tebou nebo ty za náma... sorry za OT

Jo to jsme byli my. Od té doby se toho moc událo. Tak určitě se někde potkáme, třeba i na nějaký akci nebo festáku
. Tam jak jsme hráli tak tam hráli DYSE, to Ti asi něco říká, tak ty mne taky moc zaujali na živo odrovnali, pak jsem si je poslechl na internetu a už to vůbec nebylo ono...jak bych to řekl prostě některý věci se zaznamenat nedají
To asi u podobných šílenců třeba jako jste vy