sháním co možná nejvíce potenciálních zájemců o 2-denní seminář (nebo řekněme školení) softwaru od Native Instruments. A to pozor - v Praze...ano, nikoliv Berlín, ale Praha. Detaily po mě nechtějte, bude se teprve ujasňovat podle toho kolik lidí a s jakým zaměřením (Reaktor, Maschine, Absynth, možná další?) se najde.
Jinými slovy, na můj dotaz Big Brain, jestli se budou konat avizované školení i jinde v Evropě, odpověděli velice kladně, že by moc rádi přijeli do Prahy na nějaký ten víkend a jestli prý mám alespoň 12 lidí, kteří by jim zaplnili "session", jsou u nás jak na koni. Přikládám výcuc z emailu, co jsem dostal od Briana Smithe z Big Brain Audia...
Nezní to bombasticky? Jasně, furt je to nějakých minimálně 350 euro, ale žádný starosti s cestou do Berlína, ubytování atd. A když najdem nějakej dobrej flek (a že tady těch sklepních prostor máme), může to bejt dost dobrý. Podle reakcí tady pak domluvíme detaily.I would *love* to come to Prague. It is one of my favorite cities on the planet and I'm sure it would be a lot of fun doing a big brain audio workshop there. You would have to convince me that I could fill a weekend workshop with 12 people! But maybe that would work. I'd love to try it and am very open to the idea.
It is important to me that the location be comfortable, "cool" and near the city center. I do not like hotel seminar/conference rooms: too sterile. I would much prefer a club/café type atmosphere, where I could set up the computers, speakers, projector, and everything else.
If you have any ideas, let me know.
Tak se hlašte....
P.S. Rozšiřte info známým a odkazujte na svých dalších oblíbených fórech. Tohle mi přijde jako poměrně velká věc. Sakra, přece u nás JSOU lidi "NI positive", ne?