Stretnutie 1.augusta u Huberta
Stretnutie 1.augusta u Huberta
Takze .. S dostatocnym predstihom (2 tyzdne?) oznamujem dalsie stretnutie u Huberta .. Posledne bola poziadavka ze by bolo fajn , keby to bolo v piatok .. Tak sme to dali na piatok .. Tak piste , komu to vyhovuje/nevyhovuje .. Dufam ze Poshook konecne pride ..
Re: Stretnutie 1.augusta u Huberta
ani nahodou, posunut o tyzden dopredu alebo dozaduPytkin píše:Takze .. S dostatocnym predstihom (2 tyzdne?) oznamujem dalsie stretnutie u Huberta .. Posledne bola poziadavka ze by bolo fajn , keby to bolo v piatok .. Tak sme to dali na piatok .. Tak piste , komu to vyhovuje/nevyhovuje .. Dufam ze Poshook konecne pride ..

Unesena nevesta, EXCOM na fotke s nevestou :D
dendy : ty pocuj dendy, a co keby si sestru uniesol na stretko k hubertovy?
to je cool napad co? aspon nachvilku budes na stretku a dame sem fotky z unesenou nevestou
pripravime jej drink...
ja sa chcem odfotit z nevestou

ja sa chcem odfotit z nevestou

haha.... svagor by ma zabil to mu nemozem spravit
on mi pomahal oslobodit moju unesenu nevestu takze som mu zaviazany hehe
pytkin: uz vo stvtrok vcer ideme ... v piatok sa budu riesit nejake vybavovacky atd.. takze musime byt tam .. ale bolo by skvele ak by ste to presunuli trebars o 2 tyzdne teda .. lebo fakt ze stretko by som si dal
pripadne to mozeme ponat opat globaljensie, aj s hlasovoacou tabulkou a spravit vacsie stretko aj s CZ ucastou 

pytkin: uz vo stvtrok vcer ideme ... v piatok sa budu riesit nejake vybavovacky atd.. takze musime byt tam .. ale bolo by skvele ak by ste to presunuli trebars o 2 tyzdne teda .. lebo fakt ze stretko by som si dal