Takze .. Tak sme sa nejak dlho nevideli .. Tak sme opat chceli spravit tradicne stretnutie u Huberta .. Bohuzial je tam v piatok obsadene .. Tak nas napadlo , co tak spravit stretnutie sprosto v krcme .. Proste zaist na pivko ... Kto sa prida ? V stvrtok je volno , takze streda vecer je idealna ..
excom: nemaj boja. na slovensku vsetky cesty vedu do krcmy. hlavne prid... s takymi novymi peckovymi masinami sa musis vykecat z dojmov. aj ked predpokladam ze budes este viac nevyspaty, ale kaslat na to
Tak ako to vyzera? Kto vsetko pride? Ja potvrdzujem ucast.
Co sa tyka Dulaku. Akoze v poho, prisposobim sa, ale nebudem vyskakovat od nadsenia. Som v tej krcme takmer stale, nakolko je to jedna z dvoch krciem v okoli mojej prace... Co sa tyka nefajciarskej casti - je hned vedla otvorenej kuchyne, takze je to vacsie peklo, ako fajciarska cast.
inak dalsia vec je ze 22:30 je hokej .. inak ja by som si dal hokej kludne aj doma .. dnes som pozeral v noci na projektore a celkom fajn to je .. takze ak by sa niekomu chcelo , mozme posediet aj u nas .. ale je to trosku z ruky