Aha, takže jak to mám chápat?
Zaplatím vstupné 120 Kč (huvel) a na Muziku se předpokládám nedostanu? Co je vůbec lepší? Mě teda přijde že HuVel, ale nechám si poradit,když už tam člověk pojede přes půl republiky...
bez flame: původně jsem si myslel (pár let zpět), že MUZIKA přešla plynule pod název HUVEL. Nicméně letos mě někdo vyvedl z omylu, tak jsem chvíli surfoval a kdesi jsem se dopátral článku, kde se existence těchto dvou veletrhů (konaných notabene stejně) řeší. INCHEBA si údajně název "MUZIKA" přivlastnila - prostě je tam nějaký spor s původním řekněme vlastníkem názvu veletrhu. No prostě asi nějaká tahanice v pozadí, o které se stejně nikdo přesné věci asi moc nedozví, páč si do médií bude každá strana vytahovat vlastní verze :-/
No a nám ostatním z toho plyne to, že buď se půjde na oba veletrhy nebo na ten, kde to dle programu/nabídky seminářů/apod. zaujme víc. To mi připomíná, že se u mě vyskytuje jeden volňásek na HUVEL - časové důvody mi nedovolí se tam letos mrknout... Kdo má zájem, ozvěte se, rád přenechám za nic.
Zdravim, dneska asi vyrazim na HUVEL, chodim pravidelne kazdej rok, spis teda na seminare, prototze , jak rika ctirad nic novyho tam nenajdu, aspon si sahnu na nejaky nastroje.