Velka letna session 2012
Re: Velka letna session 2012
len to by Pytkin nemohol. a to by teda nebolo nic moc
-
tak som sa dopisal, akby som nemal nic surne rad pridem
a dano tu harfu nemas nahodou na vyhodenie? zena zhana harfu teraz a co som videl neni to sranda zohnat. To by som musel ´hrdo´ robit na pošte jedine.. 

Zdar!
Musim pochvalit super napad!
Kdyby to bylo trošičku blíže - asi bych dorazil i s rodinou..
Výborný nápad - a držím palce at se akce zdaří!
P.
Musim pochvalit super napad!
Kdyby to bylo trošičku blíže - asi bych dorazil i s rodinou..
Výborný nápad - a držím palce at se akce zdaří!
P.

Dano: Pytkina unesieme z dovolenky...
Tak velka session bez hlavneho agitatora?
To nieje ono..

... takže priatelia do tabuľky zapísaní - týmto vás definitívne zvolávam na 28.7.2012, (Pytkin Ty dojdi o týždeň skôr), Dendyho poprosím aby vyčistil ostatné dátumy, súradnice blízkeho stretnutia muzikantského druhu dostanente v SS. 

dufam ze bude dake video z jamky 

Zdravím chlapi.
Tak jsem po dlouhé době otevřel Ezone a hleďme... sraz... a na tento datum mám zatím volno. Promyslím, ale myslím, že bych mohl přijet...
Ondráš
Tak jsem po dlouhé době otevřel Ezone a hleďme... sraz... a na tento datum mám zatím volno. Promyslím, ale myslím, že bych mohl přijet...

Ondráš
Tak páni, kto chce ešte nejaké info, posielajte mi SS...
pani, tak nech to vsetko dobre dopadne, ja nebudem moct prist, dosli mi do toho rodinne povinnosti 

Tak .. priatelia .. kde su fotky ?
všetci sme boli tak vážne zahĺbení do odbornej diskusie, že nikto nefotil...a po bošáckej slivke už nepomôže ani stabilizátor obrazu na foťáku... 

- ReaktoplazmAR
dedko to mal prichystané parádne, aparatura, syntaky, masko na ražni.. škoda že bola tak malá učast.. jediný som prespal.. kecali sme do 3 

no mna to celkom sere ze som nakoniec nemohol, hadam to dedko zorganizuje este dva tri krat
Tu je inak pekne vidno , ako sa taketo akcie tazko organizuju .. vyberie sa termin a nakoniec aj tak polka prihlasenych nepride ..