Video pozvánka - co tomu říkáte?
Re: Video pozvánka - co tomu říkáte?
ten hlas je dost zly .. a trosku viac dynamiky do tych fotiek by chcelo ..
ako inspiraciu uvediem toto
ako inspiraciu uvediem toto
vrsak : dost gyc
pytkin : dalo sa to spravit este lepsie ako to je, pride mi to ako taky dobry nastrel, ale nedotiahnuty
pytkin : dalo sa to spravit este lepsie ako to je, pride mi to ako taky dobry nastrel, ale nedotiahnuty
-
- Profesionál
to snad neni mysleny vazne.
excom : to je mozne .. v kazdom pripade je to dynamickejsie , ako to co dal vrsak .. ked to ma byt reklama , resp. uputavka , tak to chce trosku dynamiky do obrazu .. aj do zvuku samozrejme ..
pytkin : ja som nezrovnaval tie dve veci.. to co si sem dal je uplne inde, to je v pohode..
je to strasne, roztahane, hnusna grafika, zoomovanie na fotky jak z amaterskeho videa z dovolenky a fejdy v podmazoch...
1. 2x kratsie
2. fotky staticky, v rychlom slede a v rytme hudby, mozno cez nejaky prelinaci efekt (len JEDEN)
3. zivsie pesnicky do podmazu a kontaktne prestrihane
4. zvazit grafiku
1. 2x kratsie
2. fotky staticky, v rychlom slede a v rytme hudby, mozno cez nejaky prelinaci efekt (len JEDEN)
3. zivsie pesnicky do podmazu a kontaktne prestrihane
4. zvazit grafiku
5. Zrušit ten katastrofální hlas a použít nějaký normální nebo žádný
a nebo totalne zahrobni, kdyz si na tom ujizdite, ale tohle je strasny a navic bez emoci
... já když sem to viděl tak sem nechtěl moc prudit, ale taky mi to přijde strašlivý... hlavně hrozně trapný...málem sem to nezvlád až do konce. 

Svižnější by to mohlo bejt, ale spíš tam je do očí bijící, že je to žánrově strašně rozpolcený - podle grafiky a hlasu v úvodu bych to tipoval na vystoupení nějakejch komixovejch metlohrozičů, ale font k tomu vůbec nesesdí, a když tem vlítne první logo kapely a podmaz, tak to k sobě nejde. Zbytečně to na začátku evokuje uplně jinej žánr než tam nakonec bude.
- ReaktoplazmAR
ja by som odtial hlavne vyhodil tie fotky, alebo ich skoro všetky vymenil, nechal by som len fotky tej poslednej kapely, ostatné sú strašný gýč.. hlavne tá prvá kapela na pozadí tej oblohy.. no a ten stretch/pitchnutý hlas, ten je skoro nezrozumitelný.
Mrknu na to Pytkinovo doma, kde to můžu spustit
chlapy to je fakt tak strašný...a to jsem si říkal jak se mi to docela po domácku povedlo
Záleží taky s čím se to porovnává...Můj první pokus, předělávat už není možné, ale snad to bude lepší příště.
Co mám furt problém vystihnout ty okamžiky - nebo v preview oknu je to spiše sekave a neodpovida renderu - furt to upravovat podle renderu už jsem neměl nervy - použil jsem HD rozlišení - tak to více chroupe
Další můj problém, že i když udělám render, tak mi přijde ten obraz takový sekavý 29 snímku za sec....codec používám stále DivX....no nic nechci sem tahat video techniky, keď je to forum o hudbe.
chlapy to je fakt tak strašný...a to jsem si říkal jak se mi to docela po domácku povedlo

Co mám furt problém vystihnout ty okamžiky - nebo v preview oknu je to spiše sekave a neodpovida renderu - furt to upravovat podle renderu už jsem neměl nervy - použil jsem HD rozlišení - tak to více chroupe
Další můj problém, že i když udělám render, tak mi přijde ten obraz takový sekavý 29 snímku za sec....codec používám stále DivX....no nic nechci sem tahat video techniky, keď je to forum o hudbe.
Mne to teda spatny prijde, nechtel jsem byt zprvu prilis negativni, ale kdyz uz se to naclo, tak proc ne. Hlas je strasne kycovity, vse je zbytecne natahovane, to zoomovani je opravdu amaterske a celkova grafika je spis podprumerna.
Jen otázečka, kdyby jste měli k dispozici jen fotky, jak by jste do nich dali pohyb, kromě zoomování a starýho filmu? Jen se ptám, protože jsem přemýšlel a nic mně jiného nenapadlo - a starej film jsem nechtěl dávat všude... Použil jsem vegas video - jestli znáte nějaký motion efekty??
Jinak v pohodě, když se to našlo ať se to pořádně zhodnotí
Jinak v pohodě, když se to našlo ať se to pořádně zhodnotí