vysilani BBC Radio 1
vysilani BBC Radio 1
potrebuji nejakou druzici, ktera to vysila nezakodovane, poradite?
a jeste aby nebyla nad aljaskou tedy!
a jeste aby nebyla nad aljaskou tedy!
Re: vysilani BBC Radio 1
driv na analogu to byla astra.. stream ti nestaci?
linka je pomala a navic ma omezovani rychlosti, satelit je DVB-S2 a rychly je dost...biscuit píše:driv na analogu to byla astra.. stream ti nestaci?
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
to by bylo super, jen mam strach, ze 28.5 st uz budu mit trochu "z uhlu"... (to uz je pro me dalny vychod!)
Naposledy upravil(a) hombrefeo dne 09 úno 2011 00:14, celkem upraveno 1 x.
nic moc jinýho asi nenajdeš... chce to pořádnej talíř
zkus poladit a uvidíš, třeba to dopadne
ještě můžeš zkusit
Astra 2A (28.2° East)
Transponder 13
Frequency: 11.95350 GHz
Horizontal pol.
Symbol rate: 27.5 Mbaud
FEC2/3

ještě můžeš zkusit
Astra 2A (28.2° East)
Transponder 13
Frequency: 11.95350 GHz
Horizontal pol.
Symbol rate: 27.5 Mbaud
FEC2/3
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Nestaci ti RNE3? 

take jsi poslouchal? ale uz to neni zdaleka, co to byvalo pred 10-ti lety. z tech lepsich typku uz tam neni temer nikdo. jen reditel zustava...matucha píše:Nestaci ti RNE3?
Jo obcas to naladim, kdyz delam neco, co mi to dovoli... ale posloucham to spis kvuli mluveni nez kvuli hudbe, takze spis RNE5 nebo RNE1.
Pred 10 lety bych vubec netusil, ktera bije (a nerozumel ani slovo), ale pred 5 lety jsem to poslouchal pomerne dost a rozhodne me bavilo, jakym zpusobem michaj ruzny dobry veci s ne tak dobrejma. A pritom ze nejaky pomerne experimentalni elektronicky veci fundovane uvadely hlasy, ktery podle myho odhadu patrily lidem nad 50 let a to bylo zvlastni
. Vlastne ve vysledku kdyz jsem si vybral, tak mi RNE3 sedelo vic nez anglicky radio1 v prumeru. Ale to je blby porovnani
. Kazdopadne maj docela hezkej system "podcastu" ke stazeni a obcas to vyuzivam.
Pred 10 lety bych vubec netusil, ktera bije (a nerozumel ani slovo), ale pred 5 lety jsem to poslouchal pomerne dost a rozhodne me bavilo, jakym zpusobem michaj ruzny dobry veci s ne tak dobrejma. A pritom ze nejaky pomerne experimentalni elektronicky veci fundovane uvadely hlasy, ktery podle myho odhadu patrily lidem nad 50 let a to bylo zvlastni

to michani stylu jsem take ocenoval. a presne jak rikas, ty nejvetsi ulety uvadeli komentatori "duchodci"!
s radiem BBC R1 bych to nesrovnaval, az na nektere vyjimky jsou ti anglani moc "chladni".
ohledne podcastu, ten reditel RNE3 o tom mluvil jako budoucnosti vysilani, ale to uz bylo pred peti lety! vubec jsem nechapal, co tim myslel! a dnes se to pomalu naplnuje.
s radiem BBC R1 bych to nesrovnaval, az na nektere vyjimky jsou ti anglani moc "chladni".
ohledne podcastu, ten reditel RNE3 o tom mluvil jako budoucnosti vysilani, ale to uz bylo pred peti lety! vubec jsem nechapal, co tim myslel! a dnes se to pomalu naplnuje.
Trochu nechapu, jak to maj s autorskejma pravama, protoze ty porady maji k dispozici vzdycky cely a vcetne hudby. To je docela nevidany, aspon v cechach.
Docela je zabavny sledovat jak typicky spanelsky kapely maj svuj typickej klisoidni zvuk a postupy stejne jako u nas akorat jinak. No ale to samozrejme neni zabava na dlouho
.
Co se mi ale libilo urcite, ze hrajou hodne pestre a i na tom hlavnim kanale proti cecham uplne skvele. Docela jsem mel chut jim tam poslat nektery cesky desky, ktery si myslim, ze sou dobry... a vlastne o tom este furt premejslim, ale az v ramci toho, ze budu mit svoji novou desku a to chvili potrva
.
Docela je zabavny sledovat jak typicky spanelsky kapely maj svuj typickej klisoidni zvuk a postupy stejne jako u nas akorat jinak. No ale to samozrejme neni zabava na dlouho

Co se mi ale libilo urcite, ze hrajou hodne pestre a i na tom hlavnim kanale proti cecham uplne skvele. Docela jsem mel chut jim tam poslat nektery cesky desky, ktery si myslim, ze sou dobry... a vlastne o tom este furt premejslim, ale az v ramci toho, ze budu mit svoji novou desku a to chvili potrva

tak na te astre 28.2 je to vysilani v pohode k zachyceni. pridal jsem ozarovac na multifeed sice jen kvuli par hodinam tydne, specialne dnes vecer tam snad bude marsha a nebo essential...
vy cehuni mate stastie... u nas astru 28 chytim len na 120cm dish. a ten na okne v panelaku nechcem 

cehuni mozno maju stastie, my z konca sveta tiez niekedy...kexik píše:vy cehuni mate stastie... u nas astru 28 chytim len na 120cm dish. a ten na okne v panelaku nechcem
mj. moje zrcadlo ma take 110 cm...