s tym mac mini si sa celkom dobre trafil, tie ceny su az neuveritelne dobre, ale nad tym som uz dumal a zvitazil ten macbook z dovodu takeho ze cez vikendy chodim k frajerke a tam by som asi nechcel vlačit mac+monitor... dalsia vec, zacinam sa pomaly skillovat v dj-ingu a casom by som chcel kupit final scratch/serato (pre tych, co nevedia: program, pomocou neho a este specialnej platne s časovym kodom sa daju prehravat treky z kompu na gramcoch), a keby som potom zacal hravat musel by som tak ci tak kupovat nejaky notebook...dendy píše:inak ak si chces aj tak kupovat externy monitor potom zvaz ci ti vobec treba notebook... moj nazor je taky ze ak potrebujem tak ci tak externy monitor potom ma viac zmysel kupit si mac mini a za usetrene peniaze napriklad ipad ako "skicak" na hudobne napady ed clovek nieje pri kompe
A inac s tou zarukou teraz uz fakt neviem jak to je kazdy pisete nieco ine, najlepsie keby som sa asi isiel opytat, v tescu mame iEnjoy predajnu:D len ci to nebude blbe prist tam: dobry den, ked si kupim macbook z usa a posere sa mi, opravite mi ho u vas zadarmo?:D