Co koupit pro Mac za interface

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
jazzjazz
Příspěvky: 2
Registrován: 14 dub 2004 13:06

Co koupit pro Mac za interface

Příspěvek od jazzjazz » 07 dub 2008 17:46

Ahoj,

Prosím o radu zkušenější jaký koupit audio interface pro Maca.

Momentálně potřebuju především MIDI, ale nechci kupovat jen MIDI interface, tak bych rád něco se 2xXLR a nejlépe na FireWire (aby to nepotřebovalo drivery, ale vím, jsou na to různé názory). Používal bych to s Logicem

Primárně mi nejde o cenu, ale o kvalitu.

Mám ještě pár konkrétních otázek:
- docela se mi zamlouvá Alesis io2, ale ten vypadá, že potřebuje drivery
- stačil by mi i Phonic Firefly 302, ale tam asi s tou kvalitou .... no nevím
- mně se líbí Apogee Duet, ten ale nemá midi a má nesymetrický jacky - to je nějaký podezdřelý.

Všem předem děkuju za rady a názory.

Martin

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 dub 2008 18:00

na firewire potrebuje vsetko drivery... pri fw audiu neexistuje nijaka unifikacia protokolu ako pri usb

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 07 dub 2008 18:18

Edirol karty maju zrejme nejaky MAC driver v sebe alebo co to je....lebo netreba to instalovat.....Poshook to aj odskusal na FA-66.

Uživatelský avatar
deep
Příspěvky: 109
Registrován: 20 črc 2003 21:53

Příspěvek od deep » 07 dub 2008 22:03

moje QuataFire 610 taky nepotrebuje zadny ovladace a jede sama od sebe (osx 10.4 i 10.5) a jede audio i midi, jenom mix ma samostatnou .app ktera pro beh neni potreba
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 07 dub 2008 23:42

Co treba Mbox Pro 2? Ma to i MIDI, 4 vstupy, 2x XLR nebo Jack a 2x in pres S/PDIF, 24bit/96KHz. Pravda ale je, ze pokud nechces pouzivat Pro Tools tak jako zvukovka k jinemu softu to za moc nestoji, si myslim. Vzdy stavej ty zvukovky hlavne pro Pro Tools.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 dub 2008 23:57

120BPM píše:Co treba Mbox Pro 2? Ma to i MIDI, 4 vstupy, 2x XLR nebo Jack a 2x in pres S/PDIF, 24bit/96KHz. Pravda ale je, ze pokud nechces pouzivat Pro Tools tak jako zvukovka k jinemu softu to za moc nestoji, si myslim. Vzdy stavej ty zvukovky hlavne pro Pro Tools.
ono to cele ako zvukovka za moc nestoji (relativne ku konkurencii). gro ceny predstavuje protools LE licencia...

Odpovědět