Dva LCD monitory kazdy na inu GPU
Dva LCD monitory kazdy na inu GPU
Ma niekto skusenost s dvomi grafikami v jednom mac pro, kde kazda napaja jeden z dvoch LCD sucasne?
Re: Dva LCD monitory kazdy na inu GPU
ja som kamaratovi daval druhu grafiku na Davinciho .. k nej sme ale nepripajali monitor .. vsetko pekne funguje .. myslim ze by s tym nemal byt ziaden problem .. Naco je to ale dobre ?
mam dva rovnake 24" LCD monitory, ktore maju ale len analog vga. V komputri mam HD2600XT s dvoma analog vystupmi, lenze je to sunka bez openCL podpory, takze od zajtra budem mat aj HD7750, ktora ma ale len jeden analog vystup. preto sa pytam, ze by som cez jednu zapojil jeden a cez druhu druhy monitor, alebo este jednoduchsie, cez 2600 by som zapojil oba monitory, ale akceleraciu by mala na starosti HD7750
no .. mali by fungovat oba sposoby .. mat na obe monitor , aj oba na HD2600XT a 7750 na akceleraciu ..
ok, vyskusam, dam vediet
tak, strcil som HD7750 do pocitaca, HD2600XT som tam nechal a Final Cut ide jak gula. Monitory su napajane z 2600, ale obraz je pocitany cez OpenCL na HD7750. Investicia 76 Euro do Saffire HD7750 s 2DDR3, opencl skore 5x vyssie ako GTX650. tesim sa
super super ..