Mám problém s Acidem PRO - mám mraky projektů vytvořených v tomto loopovacím programu a z důvodu přechodu na Cubase chci tyto projekty nějak co nejméně bolestně exportovat. Nepotřebuji export wavů - potřebuji, aby se mi jednotlivé loopy převedly na eventy v Cubase, exportovali se jednotlivé hlasitosti, obálky, no prostě všechno nastavení jednotlivých tracků.
Acid PRO nepodporuje OMF, což je v podstatě to jediné, co já potřebuji. Jelikož mám Cubase SX2 a hledala jsem jak to převést a nenašla, koukla jsem na nové "fíčury" SX3ky a našla, že Cubase SX3 podporuje ACID pro soubory - bylo to ale napsáno pod sekcí Audio warping - takže nevím, jestli prostě podporuje acid jako takovej, nebo jen pro tyto algoritmy

Koukala jsem i na soft: http://www.cuibono-soft.com/, tam ale podporu ACIDu nehlásají - napsala jsem tam mailka, uvidím co mi pošlou zpět, popř. sem napíšu

Jedinej metafile, kterej se mi z Acidu podařilo pro track vyexportovat byl soubor *.sfk, což je jen soubor zobrazení wavu na obrazuvku (obdoba .peak v Cubase)

Nemá někdo nějakou zkušenost/radu?

Fakt se mi nechce nad tím převodem strávit měsíc

Dík moc! Jitka