iMac 20" a externy Apple Cinema Display 20"

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

iMac 20" a externy Apple Cinema Display 20"

Příspěvek od tomy45 » 24 pro 2008 21:09

Ahojte,

povedal som si, ze by bolo super mat druhy - externy monitor. Zvacsi pracovnu plochu a pod. vyhody. Mam iMac 20" Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 4GB 800MHz RAM, grafika ATI Radeon HD 2400 XT s 128MB a chcel by som si dokupit externy Apple Cinema Display, tiez 20 palcovy.

Otazky zneju: :-)

- ktory z adapterov potrebujem na pripojenie tohto Cinema Display-a?

- utiahne mi to v pohode ta graficka karta?

- na Cinema Display-i su 2 x USB a 2 x Fireware konektory, budem ich moct vyuzit ako plnohodnotné usb a fireware rozsirenia? Cez ten DVI adapter sa prenasa aj "vsetko potrebne" Smile k tomu aby som mohol vyuzivat tieto porty?


Dakujem

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 25 pro 2008 00:30

Bude k tomu potřeba miniDVI>DVI adapter. Ten ale přenáší pouze obraz a ostatní konektory fungují jako hub. Z kabelu, co vede ze displaye, se větví DVI, firewire, USB a kabel vedoucí do externího trafa. Vše funguje plnohodnotně.
Grafika to utáhne bez problémů.

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 25 pro 2008 02:09

tiez budem rozsirovat 20" Imac o externy monitor, v plane je Dell alebo Samsung 24", grafika to v pohode utiahne
cena je polovicna oproti apple a tym rozsirenym portom by som neveril,na imacovi su dva firewire a tiez to nieje dokonale stabilne
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 25 pro 2008 07:38

Já mám 23" Cinema Display a na firewire mám disky, na USB mám klávesnici a scanner a vše chodí absolutně bez problémů. Nevidím důvod tomu nevěřit.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Příspěvek od tomy45 » 25 pro 2008 08:09

Dakujem :-)

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 25 pro 2008 21:49

ja mam priamo v macovi zapojenu duet na jednom a mybook na druhom porte a obcas ich mam v konflikte,pomaha len odpojenie hdd a restart zvukovky...a s USB hubom nemam dobre skusenosti
ale mam podozrenie,ze ten mybook je problemovy
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Odpovědět