Otázka je prostá , vážení uživatelé IMac je tenhle stroj mobilní ,nebo se na něm bude při práci v terénu kazit disk a tak. Uvažuji o koupi IMACka , ale chtěl bych točit i v terénu, tak nevím co pořídit. Jde mně taky dost o to abych mohl používat Logic.
Já teda iMac nemám... ale co jsem si to tak ošahával a okukoval v obchodě, tak mi to moc mobilní nepřipadá. Taková velká hladká placka s podstavcem. Asi bych měl strach, že se mi při transportu (minimálně) poškrábe display.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Pokud jde opravdu o iMac, tak ten je dost tezky na "bezny prenos". A pravdepodobnost poskrabani LCD je opravdu dost velka. Snad jen zamontovat do nejakeho dobre chlazeneho case ...
Mozna se spis mrkni na Mac Mini, pokud si k nemu sezene nejaky maly 7"-10" LCD, tak je to mnohem mobilnejsi.
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT
Moj kolega je reziser .. Ked toci daky sport , tak si na kameru pripoji taky prevodnik na firewire a obraz si rovno nahrava z kamery do finalcutu .. na to si so sebou nosi G5tkoby Imac .. a je s tym velmi spokojny .. priamo na place si mozes robit jednoduche strihy a riesit pozerat ako to vyzera ..
Ja imaca mam - s originalni krabici, tema polystyrenama uvnitr a tou prekryvkou displaye bych si to dokazal predstavit - jako ten prevoz - ale teda je to pruda - musis k tomu balit klavesnici, mys - mozna i externi zvukovku - kdyby to melo byt pravidelne, verim, ze se z toho kazdej zcvokne - osobne bych sel do varianty MacBook + doma externi monitor (treba 20 a vice palcu).
Excom: myslim hned na zacatku pise, ze jde o penize - nicmene bud tam ma preklep, nebo se o to prilis nezajima - Macbook (ktery zminuje) je levnejsi jak iMac - nebo plus minus za stejnou cenu - Pro verze uz je samozrejme nekde jinde.