IMac kontra notebok Win XP

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1382
Registrován: 04 zář 2003 23:51

IMac kontra notebok Win XP

Příspěvek od tony9 » 04 led 2008 16:54

Otázka je prostá , vážení uživatelé IMac je tenhle stroj mobilní ,nebo se na něm bude při práci v terénu kazit disk a tak. Uvažuji o koupi IMACka , ale chtěl bych točit i v terénu, tak nevím co pořídit. Jde mně taky dost o to abych mohl používat Logic.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 04 led 2008 17:07

nemyslis nahodou MACBOOK ? IMAC je trosku nieco ine..

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 04 led 2008 17:11

EXCOM: Já bych řekl že myslí právě iMac - a právě proto se ptá na tu mobilitu :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1382
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Příspěvek od tony9 » 04 led 2008 17:13

EXCOM píše:nemyslis nahodou MACBOOK ? IMAC je trosku nieco ine..
Ne myslím fakt IMACka, Macbook je pro mě příliš drahý. U IMac si dovedu představit vzhledem k jeho konstrukci že ho budu přenášet.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 04 led 2008 17:17

Juu, tady bude flejma ;)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 04 led 2008 17:20

jaj sorac :) ja som si zle precital topic :) ja som v rychlosti precital ci je lepsi IMAC alebo notebook :D

sorry panove, moja chyba :)

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 04 led 2008 17:26

Já teda iMac nemám... ale co jsem si to tak ošahával a okukoval v obchodě, tak mi to moc mobilní nepřipadá. Taková velká hladká placka s podstavcem. Asi bych měl strach, že se mi při transportu (minimálně) poškrábe display.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1382
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Příspěvek od tony9 » 04 led 2008 17:37

Shodan v obchodě jsem si ho okoukl taky, jde mně o to jestli je i mobilní.

Puk*
Příspěvky: 139
Registrován: 07 kvě 2007 23:04

Příspěvek od Puk* » 04 led 2008 17:58

Pokud jde opravdu o iMac, tak ten je dost tezky na "bezny prenos". A pravdepodobnost poskrabani LCD je opravdu dost velka. Snad jen zamontovat do nejakeho dobre chlazeneho case ...

Mozna se spis mrkni na Mac Mini, pokud si k nemu sezene nejaky maly 7"-10" LCD, tak je to mnohem mobilnejsi.
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 04 led 2008 18:16

Moj kolega je reziser .. Ked toci daky sport , tak si na kameru pripoji taky prevodnik na firewire a obraz si rovno nahrava z kamery do finalcutu .. na to si so sebou nosi G5tkoby Imac .. a je s tym velmi spokojny .. priamo na place si mozes robit jednoduche strihy a riesit pozerat ako to vyzera ..

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 04 led 2008 18:27

Ja imaca mam - s originalni krabici, tema polystyrenama uvnitr a tou prekryvkou displaye bych si to dokazal predstavit - jako ten prevoz - ale teda je to pruda - musis k tomu balit klavesnici, mys - mozna i externi zvukovku - kdyby to melo byt pravidelne, verim, ze se z toho kazdej zcvokne - osobne bych sel do varianty MacBook + doma externi monitor (treba 20 a vice palcu).

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 04 led 2008 18:31

a preco vlastne nie MacBook Pro ? predpokladam ze tu nehra rolu budget...

Puk*
Příspěvky: 139
Registrován: 07 kvě 2007 23:04

Příspěvek od Puk* » 04 led 2008 18:41

EXCOM: Mam pocit, ze tu jde hlavne o rozpocet .
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 04 led 2008 19:05

Excom: myslim hned na zacatku pise, ze jde o penize - nicmene bud tam ma preklep, nebo se o to prilis nezajima - Macbook (ktery zminuje) je levnejsi jak iMac - nebo plus minus za stejnou cenu - Pro verze uz je samozrejme nekde jinde.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 04 led 2008 19:10

ani alternativa notebook s WinXP nie je marna, zalezi, na co si zvyknuty. ak ti ale WINXP nevadia, tak je to tiez moznost

Odpovědět