Instalace Komplete 5

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
harmony36

Instalace Komplete 5

Příspěvek od harmony36 »

Dobrý den, nedaří se mi nainstalovat Komplete 5 z orig disků včetně serials. Kdo by to byl býval řekl, že s originálem budu mít větší trable, než z crackem. Vložím disk označený jako Instalation disc (předpokládám, že s tím se začíná. Instal se rozjede a na konci je hláška 1: vložte disk Battery disk A. Vyjmu první instal disk a vložím do mechaniky Battery A, pak potvdím ok na té hlášce 1 a vyskočí hláška 2: Please use the products mains instaler disc in order to instal the content of this DVD. A dále nic.
(pak chci instalovat další orig. VSTi Komplete 6, upgrade Kontakt 4 a pak na 5. Dále 78 dvd od EWQL a tuny dalších orig.)

Mám MacPro 4.1 El Capitan poslední verzi 10.11.6, Cubase 7.5 orig
Co nejde rozumem, jde kladivem

Stan

Re: Instalace Komplete 5

Příspěvek od Stan »

Uz je to dost let zpatky co jsem K5 mel nainstalovanou (original mam jeste nekde na pude), ale co si pamatuju tak jsem si vytvoril DMG kazdeho DVD (Toaster) a pak jsem mylim pouzil Deamon tools, aby jsem nemusel stale menit DVD. Jinak zkus pouzit jeste jednu mechaniku protoze to vypada ze Instalacni DVD by melo byt stale k dispozici.

Myslim ze jsem dve mechaniky (interni a externi) pouzival pri uplne prvni instalaci ale to uz si presne nepamatuju. Mrkni do manualu, tam by mel byt presny popis jak na to.

Jen si nejsem jisty zda ti to vubec pujde nainstalovat na novy macOS. Podle me to nepujde a bude ti to hlasit ze drivery (software) nepujdou instalovat protoze system je novejsi nez pro ktery byl software napsan. Good Luck anyway :wink:

harmony36

Příspěvek od harmony36 »

Dvě mechaniky nemám, tak zbývá Daemon. Všechny tyto Vsti už na tomto stroji byly. Původně na HDD, a když jsem to koupi vložil jsem SSD. Nemám nový OX ale starý El Capitan. Prošetřím to. Zatím děkuji za ochotu.
Co nejde rozumem, jde kladivem

Stan

Příspěvek od Stan »

Kdyz ted o tom premyslim, tak snad ani Deamon nebude potreba. Jen si udelej zalozni .dmg vsech DVD na externak a pak je jen nacti (tz. otevri), jakmile budou ikony na desktopu NI by je mel zaregistovat jako vlozene. To je ale jen logicky uvazovani, uz je to opravdu dlouho, ale mohlo by to fungovat. Daemon pokud si dobre pamatuju si nacte originaly takze vytvareni zaloznich DVD neni potreba, jeste si vzpominam ze bylo u Daemonu treba nastavit pocet mechanik predem. Jak jsem psal je to uz HODNE davno. ;)

Odpovědět