iTUNES

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 17 říj 2008 16:14

diky moc....

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 17 říj 2008 17:15

oxygen: 1. v itunes zaskrtnes automaticky kopirovani a prejmenovavani
2. Ipod v itunes nastavis jako disk ...

to jsem udelal a vymazalo mi to iPod :D nastesti sem pred tim prez tem mucommander pretahnul slozku music na plochu .. takze zaloha je .. hodil jsem to nazpet a asi 15 skladeb je nepojmenovanejch... maji poze jmeno toho souboru.... no ale vetsinu sem zachranil :D

asi sem neco udelal spatne

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 13 úno 2009 17:01

Nevíte prosím někdo jak iTunes přemluvit k přehrávání FLAC ???

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 13 úno 2009 17:05

Já bych se spíš zeptal - existuje nějaká lepší, inteligentnější alternativa k iTunes ? Něco aspoň z poloviny tak dobré jako www.helium2.com ... iTunes mě už docela opruzují jako přehrávač i knihovna ...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 13 úno 2009 17:10

vazne? pre mna je iTunes uplna paradicka tak ako kniznica tak aj ako prehravac... ale kolko ludi tolko chuti :-)
Naposledy upravil(a) dano dne 13 úno 2009 17:13, celkem upraveno 1 x.

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 13 úno 2009 17:12

Přesně tak, taky mi iTunes maximálně vyhovuje, jen ten FLAC musím přehrávat ve VLC

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 13 úno 2009 17:14

Ivo píše:Já bych se spíš zeptal - existuje nějaká lepší, inteligentnější alternativa k iTunes ? Něco aspoň z poloviny tak dobré jako www.helium2.com ... iTunes mě už docela opruzují jako přehrávač i knihovna ...


Přehrávače s podporou knihovny medii:
--------------------------------------
Amarok ( http://amarok.kde.org/ )
Songbird ( http://getsongbird.com/ )

Přehrávače a'la Winamp:
-----------------------
Amarok ( http://amarok.kde.org/ )
VLC ( http://www.videolan.org/vlc/ )
VOX ( http://www.voxapp.net/ )
Audion 3 ( http://www.panic.com/audion/ )
iKlax Player ( http://www.iklaxmedia.com/ )
MacAmp Lite X ( http://www.macamplite.com/ )


jinak ja pouzivam tet ten VOX.. je to klasicky player bez zadny sileny knihovny...

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 13 úno 2009 17:50

Já bych chtěl přehrávač, který mi z mých složek neudělá absolutní mišmaš dle své inteligence a polovinu nedá do "unknown artist" atd., druhou polovinu neoznačí a nerozdělí úplně nepřehledně - a hlavně, který umožní mít v levém sloupci obyčejného průzkumníka (ne albums - artists, playlists a já nevím co ještě - to mě vůbec nezajímá), tj. přehrávat a vybírat věci tak jak je mám ve svých složkách ... o přehrávání všech běžných formátů nemluvě . Na to byl geniální Helium Music Manager, bohužel není pro maca, foobar2000 byl též super

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 13 úno 2009 20:30

macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 14 úno 2009 10:39

f.un: nějak mi to nefunguje, nainstaloval jsem, restartoval vše co tam píšou, ale FLAC stejně nepřehrávám. Nemusí se to tam nějak speciálně importovat ??

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 14 úno 2009 21:38

elektri

ja flac nepouzivam, ale skusil som nieco stiahnut a vyskusat ten kodek
funguje to takto:
1. klikni pravym tlacitkom na flac subor
2. chod na Open with -> Other
3. otvori sa ti okno v ktorom chod do Applications a tam klikni na ikonku Fluke
4. potvrd import do Itunes

ak chces importovat viac suborov,napr. cely album tak to funguje tak isto,akurat na zaciatku si vyznac vsetky subory v albume

len taky detail, ten plugin funguje len pod OSX
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 14 úno 2009 21:44

Děkuji mockrát, už je to v pohodě. Nevěděl jsem, že to mám importovat přes to Fluke.

Odpovědět