Kopirovanie z HDD na USB2.0 flash kluc

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Poshook

Příspěvek od Poshook »

Ondrash píše:
Poshook píše:
Ondrash píše:Tohle taky dělá, když máš na USB sběrnici pomalé USB zařízení. Ostatní porty se pak přepnou do pomalého režimu...
aha, takze to moze byt tym, ze mam v jednom USB2.0 porte USB Hub so vsetkymi 4 USB donglami... ?

ak ano, je na to nejake rozumne riesenie?
Teď jsem si vzpomněl že ty máš vlastně Macka. Já jsem se tomu dost věnoval na PC. Mám tam vlastně tři cesty na systémovém řadiči desky. Jeden běží jako 1.1 druhej jako USB 2.0 a třetí je definovaný podle zařízení, který tam připojíš. Já to řeším pomocí externích hubů. Téměř všechno běží na 1.1. Na 2.0 dávám jen externí disk. Jak je to ale na Apple, to nevím...
Mac Pro ma len 5x USB2.0 porty, nic viac

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Poshook píše: ja ale myslim, ze mac pro ma len jednu zbernicu a na nej 5 portov
A co ti brani pridat kartu s dalsimi? Takovy radic dnes stoji kolem dvou stovek, za 500 mas i dalsi firewire porty, coz se taky hodi (nektera fw zarizeni na jedne sbernici mit nemuzes)

EDIT: jo ale nevim, jak je to s radici na PCI-E, jeste jsem zadny nevidel (neuvedomil jsem si, ze nove mac pro uz nemaji PCI)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Kermitak píše:
Poshook píše: ja ale myslim, ze mac pro ma len jednu zbernicu a na nej 5 portov
A co ti brani pridat kartu s dalsimi? Takovy radic dnes stoji kolem dvou stovek, za 500 mas i dalsi firewire porty, coz se taky hodi (nektera fw zarizeni na jedne sbernici mit nemuzes)

EDIT: jo ale nevim, jak je to s radici na PCI-E, jeste jsem zadny nevidel (neuvedomil jsem si, ze nove mac pro uz nemaji PCI)
nutno konstatovat, ze pocet USB portov na Mac Pro je absolutne nedostatocny a neadekvatny cene tohto pocitaca :roll:

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

moj maly PC offtopic - mam skusenosti s rychlejsim kopirovanim HDD-USB flash /i opacne/ cez windovsacky prehliadac , nez cez norton cmndr.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Mam stejnou zkusenost jako Monogram - zalezi i na sw kterym kopirujes, nejrychlejsi v XP je win Pruzkumnik!

Odpovědět