Jo, v linuxu lze spoustet nektere wokenni aplikace pres wine, coz je emulace windowsoveho API (ale virtualizace je kapanek neco jineho, tam jde o beh dalsiho operacniho systemu, coz v MAC OSX jde taky), jestli neco takoveho existuje pro MAC OSX nevim.
O tom som este nepocul a zda sa mi to sialene. Ked mas Mac s Intelom mozes si urobit HDD partition kde bude nainstalovany Windows, nativne pod MacOS X nespustis Windows program bez emulatora.
No,ono to je jenom o tom ze moje zvukarna ma proste v MAC OS krapet vetsi moznosti. Tak chci vyzkouset jak bych byl nebo nebyl spokojeny, ale jak jsem uz ekde zminoval,mam satelitni kartu skytar 2 a o tu yc doela nerad prisel a nejak bootovat znova kdyz se cci podiat na nejakou hovadinu nebo pustit radio se mi nechce...
Ve widlich mi jede vsechno ale diky ovladacum ke karte to mam krapet slozitejsi.V mac OS bych to mel jednoduchsi,ale bez toho satelitu se mi byt nechce a nehlede ze jsem za nej vysolil nejakych peknych par tisic...
no,chytry z toho nejsem...Jak to chapu tak umim spustit aplikace pro win na MAC OS,jenze ty aplikace co potrebuju spustit vyuzivaji HW kartu. A pro tu kartu mam ovladace jen na windows.
Nejspis spatne hledam,protoze nemuzu najit zadny navod zdali nekdo rozchodil kartu Skystar2 na MAC OS X.
Pokud jsem te spravne pochopil, chces v mac osX provozovat wokenni sw pro satelitni kartu. To ale nepujde, protoze i pokud se ti podari tu aplikaci spustit pod wine, nedokaze zpristupnit hw pres nainstalovane macove drivery. Proste jednoduse receno - to co ches udelat, nejde.