MAC VS PC

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

MAC VS PC

Příspěvek od stan65 » 08 úno 2008 15:09

kdysi jsem cetl ze existuje nejaky VST plugin kterym je mozno spolupracovat na obou systemech.Nevite nekdo jak se jmenuje?
Jde mi o to ze nyni kupuji Macka ale mam take Laptop PC na kterem jsem pracoval doposud.Je mozne hrat nejaky VST na PC a signal nahravat realtime v LogicPro?Nebo je nejaky jiny zpusob jak to udelat?Diky za kazde info.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 úno 2008 15:11

mozes predrotovat zvukovky cez spdif ;)

stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

Příspěvek od stan65 » 08 úno 2008 15:27

To mysis jako jak mam RME fireface 800.Muzes byt konkretni?Please
Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 úno 2008 16:32

FXteleport ? alebo nieco take .. FXmax ? pokukaj tieto klucove slova ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 úno 2008 16:40

aha, ty mas ako len jednu zvukovku? tak potom skus wormhole:
http://code.google.com/p/wormhole2/
ale bez zaruky, mac nemam.
druha moznost je kupit nejaku lacnu zvukovku s spdif do druheh kompu a po spdif prehanat audio z kompu do kompu. obmedzenie je ovsem dva kanaly. dalsia (profi) moznost je kupit do oboch kompov rme madi ?

stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

Příspěvek od stan65 » 09 úno 2008 00:50

Mam jeste nekde Emu 0404 ale mam problemy s ovladaci a moc se mne ji nechce pouzivat ,mam z ni par sedivych vlasu .Ale tak to s ni jeste zkusim :roll: Dily za info.Urcite sem prihodim zkusenosti se vsemi alternativami.Ale az se vratim bo jedu na 6 tydnu na dovolenou ,tak az potom.Mozna to bude na clanek :shock:
Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet » 09 úno 2008 08:42

Wormholi jsem používal, je to obdoba FX Teleport. Pokud se nepletu, tak to běhalo po LAN kabelu. Bylo to OK. Jediná věc - díky způsobu "šetření prostředků (procesoru)" v případě AU plugin architektury docházelo občas k tomu, že se těsně před začátkem audio regionu ozval malý lupanec. Čili bylo nutné automatizací zamutovat "prázdná místa". Tohle se mi ale občas děje i s Duende (i když s novými ovladači méně).
Jo, šlo to použít, bylo to synchronní.
Ale Plasq zastavili vývoj i výrobu...
FX Teleport už měl být pro Mac loni... Opět to odložili.
-------------------------------------
http://www.markvelvet.com

-------------------------------------

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 09 úno 2008 13:33

ja robim tiez na logicu a pouzivam pc pluginy,
na macu je fireface 800, v PCdle steinberg vsl2020 (tiez rme),
spojene adatmi a midi, na pcdle bezi Xlutop Chainer software.

vsetky tie resenia typu wormhole sa ukazali jaksi nepouzitelne :)
ale viem ze sa chysta na to nejaky novy softik, ten vyzeral fajn..
kazdopadne takto to ma latenciu nejakych 48-64 samplov.. (nie ms)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

Příspěvek od stan65 » 10 úno 2008 01:20

nemohl by jsi hodit site kde se o tom novem softu pise?
Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix

Odpovědět