kdysi jsem cetl ze existuje nejaky VST plugin kterym je mozno spolupracovat na obou systemech.Nevite nekdo jak se jmenuje?
Jde mi o to ze nyni kupuji Macka ale mam take Laptop PC na kterem jsem pracoval doposud.Je mozne hrat nejaky VST na PC a signal nahravat realtime v LogicPro?Nebo je nejaky jiny zpusob jak to udelat?Diky za kazde info.
MAC VS PC
aha, ty mas ako len jednu zvukovku? tak potom skus wormhole:
http://code.google.com/p/wormhole2/
ale bez zaruky, mac nemam.
druha moznost je kupit nejaku lacnu zvukovku s spdif do druheh kompu a po spdif prehanat audio z kompu do kompu. obmedzenie je ovsem dva kanaly. dalsia (profi) moznost je kupit do oboch kompov rme madi ?
http://code.google.com/p/wormhole2/
ale bez zaruky, mac nemam.
druha moznost je kupit nejaku lacnu zvukovku s spdif do druheh kompu a po spdif prehanat audio z kompu do kompu. obmedzenie je ovsem dva kanaly. dalsia (profi) moznost je kupit do oboch kompov rme madi ?
Mam jeste nekde Emu 0404 ale mam problemy s ovladaci a moc se mne ji nechce pouzivat ,mam z ni par sedivych vlasu .Ale tak to s ni jeste zkusim
Dily za info.Urcite sem prihodim zkusenosti se vsemi alternativami.Ale az se vratim bo jedu na 6 tydnu na dovolenou ,tak az potom.Mozna to bude na clanek 

Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix
Wormholi jsem používal, je to obdoba FX Teleport. Pokud se nepletu, tak to běhalo po LAN kabelu. Bylo to OK. Jediná věc - díky způsobu "šetření prostředků (procesoru)" v případě AU plugin architektury docházelo občas k tomu, že se těsně před začátkem audio regionu ozval malý lupanec. Čili bylo nutné automatizací zamutovat "prázdná místa". Tohle se mi ale občas děje i s Duende (i když s novými ovladači méně).
Jo, šlo to použít, bylo to synchronní.
Ale Plasq zastavili vývoj i výrobu...
FX Teleport už měl být pro Mac loni... Opět to odložili.
Jo, šlo to použít, bylo to synchronní.
Ale Plasq zastavili vývoj i výrobu...
FX Teleport už měl být pro Mac loni... Opět to odložili.
ja robim tiez na logicu a pouzivam pc pluginy,
na macu je fireface 800, v PCdle steinberg vsl2020 (tiez rme),
spojene adatmi a midi, na pcdle bezi Xlutop Chainer software.
vsetky tie resenia typu wormhole sa ukazali jaksi nepouzitelne
ale viem ze sa chysta na to nejaky novy softik, ten vyzeral fajn..
kazdopadne takto to ma latenciu nejakych 48-64 samplov.. (nie ms)
na macu je fireface 800, v PCdle steinberg vsl2020 (tiez rme),
spojene adatmi a midi, na pcdle bezi Xlutop Chainer software.
vsetky tie resenia typu wormhole sa ukazali jaksi nepouzitelne

ale viem ze sa chysta na to nejaky novy softik, ten vyzeral fajn..
kazdopadne takto to ma latenciu nejakych 48-64 samplov.. (nie ms)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket