pc verziu ani neskusaj, je nestabilna snad este viac ako movie maker
myslel som,ze kexik pisal o tigrovi na pc, moje skusenosti su len take, ze sa mi to pred istym casom nepodarilo nainstalovat na thinkpad
ok,takze slape to v poho? funguje software update?
kexik píše:poshook: nechapem ked pouzivas hacknuty osx, preco ti vadi stipnut aj imovie
pouzivam hacknuty OSX (pretoze na PC som nemohol pouzivat legalny Live s legalnymi IK Multimedia produktami, ktore ma stali 20tis., pretoze to bolo absolutne nestabilne a rovnako som nemohol pouzivat viac ako 3GB RAM, co je pre mna malo a so 64bit WinXP by mi nechodila TC zvukovka). OSX je jedina vec, co mam nelegalne (aj ked original OSX mam kupeny v krabici), pretoze som prednedavnom kupil za vela penazi nadupane a velmi stabilne PC a predstava, ze by som ho za smiesne peniaze predal a kupil predrazeny MAC Pro s rovnakymi parametrami je pre mna momentalne financne neprijatelna (cenovy pomer 40tis. vs. 130tis).
Naposledy upravil(a) Poshook dne 27 lis 2007 18:55, celkem upraveno 2 x.
f.un píše:vsimol som si uz zlomeny logic 8 na nete,tak to by ma naozaj zaujimalo ci to slape stabilne na pc
Mal som legalny Logic 8 a na PC Q6600 s OSX mi nespadol ani raz a vykonnostne bol na urovni MacPro s rovnakymi parametrami (porovnane s kamosom na konkretnom projekte)
myslel som,ze kexik pisal o tigrovi na pc, moje skusenosti su len take, ze sa mi to pred istym casom nepodarilo nainstalovat na thinkpad
onehalph píše:kexik: predpokladam, ze kdyz ho prodaval, ze ho asi nechce pouzivat
Logic 8 je fajn ale po kratkom case som zistil, ze dokazem podobnu orobtu urobit ovela rychlejsie na Live (je to vec zvyku a sposobu roboty) a kedze aj Live je na OSX podstatne stabilnejsi ako na PC tak som Logic predal
tu vetu co citujes som napisal o avid free pre pc... to je ta najstrasnejsia kokotina na video pod widlami aka existuje (vlastne este jashaka a zweistein), zhavaruje to skoro na vsetkom