Movie Maker na Mac OS X

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 27 lis 2007 16:37

pc verziu ani neskusaj, je nestabilna snad este viac ako movie maker
myslel som,ze kexik pisal o tigrovi na pc, moje skusenosti su len take, ze sa mi to pred istym casom nepodarilo nainstalovat na thinkpad
ok,takze slape to v poho? funguje software update?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 lis 2007 16:38

fun : software update nemozes samozrejme pouzit .. teda na system .. na aplikacie ano ..

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 27 lis 2007 16:45

vsimol som si uz zlomeny logic 8 na nete,tak to by ma naozaj zaujimalo ci to slape stabilne na pc
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 lis 2007 16:47

fun : nevidim dovod , preco by to nemalo chodit .. ved MAC = PC dnes ..

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un » 27 lis 2007 17:21

takze na vyskusanie je to asi v poho, na serioznu pracu aj tak kupis mac koli podpore..

trochu k teme...ak uz instalovat Ilife,tak staru 06, hlavne ten Imovie je tam este pouzitelny
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 lis 2007 18:44

kexik píše:poshook: nechapem ked pouzivas hacknuty osx, preco ti vadi stipnut aj imovie :)
pouzivam hacknuty OSX (pretoze na PC som nemohol pouzivat legalny Live s legalnymi IK Multimedia produktami, ktore ma stali 20tis., pretoze to bolo absolutne nestabilne a rovnako som nemohol pouzivat viac ako 3GB RAM, co je pre mna malo a so 64bit WinXP by mi nechodila TC zvukovka). OSX je jedina vec, co mam nelegalne (aj ked original OSX mam kupeny v krabici), pretoze som prednedavnom kupil za vela penazi nadupane a velmi stabilne PC a predstava, ze by som ho za smiesne peniaze predal a kupil predrazeny MAC Pro s rovnakymi parametrami je pre mna momentalne financne neprijatelna (cenovy pomer 40tis. vs. 130tis).
Naposledy upravil(a) Poshook dne 27 lis 2007 18:55, celkem upraveno 2 x.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 lis 2007 18:47

f.un píše:vsimol som si uz zlomeny logic 8 na nete,tak to by ma naozaj zaujimalo ci to slape stabilne na pc
Mal som legalny Logic 8 a na PC Q6600 s OSX mi nespadol ani raz a vykonnostne bol na urovni MacPro s rovnakymi parametrami (porovnane s kamosom na konkretnom projekte)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 lis 2007 18:51

f.un píše:
pc verziu ani neskusaj, je nestabilna snad este viac ako movie maker
myslel som,ze kexik pisal o tigrovi na pc, moje skusenosti su len take, ze sa mi to pred istym casom nepodarilo nainstalovat na thinkpad
ok,takze slape to v poho? funguje software update?
funguje, ale treba osetreny, nie orig.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 lis 2007 18:53

onehalph píše:kexik: predpokladam, ze kdyz ho prodaval, ze ho asi nechce pouzivat :-)
Logic 8 je fajn ale po kratkom case som zistil, ze dokazem podobnu orobtu urobit ovela rychlejsie na Live (je to vec zvyku a sposobu roboty) a kedze aj Live je na OSX podstatne stabilnejsi ako na PC tak som Logic predal

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 lis 2007 09:12

f.un píše:
pc verziu ani neskusaj, je nestabilna snad este viac ako movie maker
myslel som,ze kexik pisal o tigrovi na pc, moje skusenosti su len take, ze sa mi to pred istym casom nepodarilo nainstalovat na thinkpad
ok,takze slape to v poho? funguje software update?
tu vetu co citujes som napisal o avid free pre pc... to je ta najstrasnejsia kokotina na video pod widlami aka existuje (vlastne este jashaka a zweistein), zhavaruje to skoro na vsetkom

Odpovědět