http://www.elgato.com/en/thunderbolt/thunderbolt-dock

ved ale toto je prave na to aby si pripajal len jeden kabel - TB k notebooku.. neriesis ani napajanie ntb kedze si bere stavu z TB .. poste prides s ntb k stolu kde mas monitor, klavesnicu, disk, a ktovie co este poprepajane cez hento, len 1 TB kablom pripoji macbook a ficia.. az skoncis, odpojis 1 kabel, beres macbook a ides..wire píše:Asi mi to taky příjde celkem drahý... sice bych tohle přesně chtěl a využil, ale dát 200 euro za to, že nemusím připojovat a odpojovat jednou denně 3-4 kabely je pro mě asi velkej luxus
aach jasne.. ked ja blbec so to >NE< neja prehliadolwire píše:No však píšu, že mi to osobně příjde pro mě moc velkej luxus dát ty prachy za to, abych NEmusel připojovat
to ina ani ja do vcera, tiez ma to prekvapilo, to je luxuswire píše: Každopádně jsem nevěděl, že to umí i napájet ten notebook, to je teda hodně cool.
Notebook si bere stavu z TB? A na to jsi prosim te prisel jak?dendy píše:ved ale toto je prave na to aby si pripajal len jeden kabel - TB k notebooku.. neriesis ani napajanie ntb kedze si bere stavu z TB