Windows pluginy na Macu

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 21:05

Příspěvek od elektri » 13 bře 2009 15:55

Tohle je dobrá věc a existuje na to víc způsobů, bohužel je vše Intel Only, PPC nepodporuje vůbec nic.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 13:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 bře 2009 15:56

Ono vůbec PPC tak nějak "vychází z módy" :wink:

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 13 bře 2009 19:03

pozreme, vdaka za tip, ak to bude funkcne, urcite sa zide

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 625
Registrován: 02 led 2007 05:44

Příspěvek od markuc » 14 bře 2009 13:37

to elektri : existuje více způsobů ? A můžeš nějaké další uvést ? Docela by mě to zajímalo, protože zrovna tenhle způsob je vázanej na hardware ... Díky :wink:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 14 bře 2009 14:35

darwine?

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 21:05

Příspěvek od elektri » 14 bře 2009 15:18

Darwine to je ono, další je Crossover, který umí spustit některé aplikace pro Win http://www.codeweavers.com/products/cxmac/

Vyzkoušené nemám nic, protože vlastním jen PPC, ale na forech ohledně Darwine se dá sehnat dost informací.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 13:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 14 bře 2009 19:42

No dobře, ale darwine a crossover evidentně podporují standalone aplikace, kdežto v-machine umožňuje užívat Win pluginy v OS X aplikaci.
Nebo se pletu? :wink:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 14 bře 2009 19:56

pv: fxpansion vst wrapper nejde rozchodit s darwine? alebo co vlastne pouzivate za vst host na osx? cubase snad nie...

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 21:05

Příspěvek od elektri » 14 bře 2009 20:03

Pavel Vantuch: jo ale k v-machine potřebuješ ten HW.
S darwine nebo crossover by šel pustit jednoduchý VST host a z něj routovat signál kam potřebuješ.

kexik: zatím vše co jsem potřeboval bylo i jako AU, takže VST není třeba.

Odpovědět