Traktor Kontrol S4 MK3 + Traktor Kontrol F1 + UDG Case

Zamčeno
Martin Kolek
Příspěvky: 2
Registrován: 07 dub 2023 09:48

PRODÁNO: Traktor Kontrol S4 MK3 + Traktor Kontrol F1 + UDG Case

Příspěvek od Martin Kolek »

Prodám Traktor DJ Studio S4 MK3 + Traktor Kontrol F1 + UDG Case. Hrané jen párkrát doma, stav nového zboží. Na DJing již nemám vůbec čas. Vše stále v záruce, kupované v lednu 2022 na Kytary.cz. Prodat lze i samostatně. Preferuji osobní předání, lze zaslat balíkem.

Původní velmi výhodná cena celkem 24 000 Kč:
* Traktor Kontrol S4 MK3: 19 000 Kč
* Traktor Kontrol F1: 3 400 Kč
* UDG Case Traktor S4 MK3: 1 600 Kč

Traktor Kontrol S4 MK3 je plně vybavený 4-kanálový all-in-one DJ kontroler vybavený motorizovanými Haptic Drive jogy. Můžete tedy mixovat podobně jako na gramofonech. Obsahuje novou FX jednotku a rozložením je blíže klubovému standardu. Zádní i přední panel zajišťuje vysokou konektivitu. Traktor PRO 3 je součástí.

Traktor Kontrol F1 je plnohodnotný hardware pro ovládání výkonných Remix Decks™ v Traktor Pro 2.5 – současné vlajkové lodi DJských softwarů. Konečně můžete spouštět klipy intuitivním, DJským způsobem – ovládejte Remix Decky stejně jako běžné track decky, přepínejte mezi až 64 tracky a smyčkujte na každém decku. Je čas pro smazání hranice mezi DJingem a živou produkcí, s vaším jedinečným zvukem ve vašich rukách. Začít můžete okamžitě – Kontrol F1 obsahuje přibližně 2GB velkou prvotřídní sadu zvuků, které jsou načtené jako Remix Sety. Nebo můžete načítat své vlastní samply a dokonce i zachytit živé smyčky a loopy. Rozbalte tvůrčí potenciál jakékoliv sestavy Traktor, s- a nebo bez timecode vinylua přeměňte svůj DJský set na dynamické živé vystoupení.

---

Unikátní 4-kanálový DJ Kontroler s TRAKTOR 3
Nové velké motorizované talíře s Haptic Drive™ s třemi módy: Turntable, JOG, Beatgride
RGB LED ring: kolem obou jogů, zobrazuje rotaci v JOG a Turntable módu, kanály A + B modře, kanály C + D oranžově
HI-RES displeje: zobrazují track ID, key a tempo, transportní data, waveform s pozicí, phase meter, délku smyčky a stav, Remix a Stem decks
Nová FX jednotka mixu: pro okamžité efektování pro každý kanál - 8 efektů + 3x filtr
Pro mixer uspořádání: nové carbonové fadery, CUE pro každý kanál, nastavitelný crossfader, 16x RGB pady pro spouštění samplů, loopů a samplů
Standalone mixer: je možné využít mixážní sekci i bez připojení konzole k počítači
Rozměry: 339 x 542 x 60,5 mm
Hmotnost: 4,3 kg

Cena: 19 000 Kč


Zamčeno