predám tento stereo XY kondenzátorový mikrofón. okrem príslušenstva na obrázku je k nemu aj malý pes a 40cm rúčka so závitom. ideálne osobný odber v BA, prípadne viem do rozumnej vzdialenosti doviezť. pri rýchlom jednaní sa vieme baviť aj o cene.
Přeji D.večer . Mám zájem o Váš vámi nabízeny mikrofon RODE nt 4,jelikož je vaše momentalní cena 250 euro,a při rychlem jednaní kolik by byla vaše cena. jsem s Moravy , město Opava .tel. +0420777301502 p.Haša. Pokud je Vaše nabídka aktuální ,volejte pište děkuji za odpověd a následně na postup domluvy .nevidím problem poštou Obchodní balik,atd. s pozdravem p.Haša
určitě, registrace byla v tomto připadě na místě ,jinak bych Vám nemohl přeposlat zprávu.V podstatě jsem od Vás žádnou odpověd nedostal.je Vaše n0bídka aktuální,jestli áno jaká je cena při rychlém jednání .Děkuji za odpověd. s Pozdravem p. Haša.
dobrý deň,
nečakal som, že záujemca napíše do fóra, skôr by som očakával, že využije mailovú adresu, ktorá je v inzeráte :].. nevadí, zajtra dopoludnia vám zavolám. vďaka za záujem.