Mackie Control Universal Pro (MCU Pro) v3.0.0

Zamčeno
Carlos

PRODÁNO: Mackie Control Universal Pro (MCU Pro) v3.0.0

Příspěvek od Carlos »

Dobrý den, prodám Mackie Control Universal Pro (MCU Pro) v hezkém stavu, jedná se o verzi v3.0.0 (původní fadery, ne Alps fadery). V Logicu mi jede plug & play. S krabicí a šablonami pro jiné DAW, konkrétně: Pro Tools, Nuendo / Cubase, Sonar, Reason a šablona Digital Performer. Jedině osobní předání v Hradci Králové s vyzkoušením, poštou nezasílám. Jedná se o celkem vintage techniku v hezkém stavu, byť se prodává dodnes nové okolo 33.000 Kč. Lze rozšiřovat dalšími Mackie moduly. Včetně krabice, návodu, šablon a napájení.

Cena: 16000 Kč

dJR

Re: Mackie Control Universal Pro (MCU Pro) v3.0.0

Příspěvek od dJR »

Oni jsou ty předchozí fadery lepší/horší než ALPS?

Jinak doporučuju k nákupu, sám to mám vč. expanderu, provozuju s Cubase. Steinberg to stále podporuje, v každé další verzi se vylepšuje součinnost MCU a Cubase.

Carlos

Příspěvek od Carlos »

Nejsem si úplně vědom rozdílů, tím, že jsem měl pod rukama pouze tuhle verzi. Každopádně rád věci uvádím předem, aby nedošlo k nějakému omylu. Kdyby mě netlačila finanční situace, neprodávám :).

dJR

Příspěvek od dJR »

Ok, jasně. Podle všeho co zatím vím, tak rozdíl není. jen Mackie změnil dodavatele. Tuhle jsem někomu tady pomáhal sehnat ten starší typ a ještě se to dalo v Číně sehnat... Ale doteď jsem si myslel, že ty starší fadery byly ještě v té plastové verzi MCU. Zase jsem o něco chytřejší. Ať prodáš, cena je to víc než dobrá.

Jo a vintage :-) bych to nenazýval, MCU je industry standard pro domácí studia, MCU protokol adaptovaly všechny další slušné DAW kontrolery...

Zamčeno